Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wachtmaanden vanuit het ziekenhuis..

 • Auteur
  Berichten

 • Happy s
  Bijdrager
  #10193905

  Dag dames,

  graag hoor ik van mensen die dezelfde situatie zitten hoe het verloopt in hun ziekenhuis.

  In december heb ik een miskraam gehad met veel ellende en een lange nasleep, ziekenhuis opname, 3 maar cryotec wat niet goed werkte uiteindelijk vruchtje verloren maar nog veel resten waardoor hystroscopie de beste oplossing was door de vele resten onder al gehele narcose. Menstruatie wel gelijk weer goed op gang. 

  Na deze ellende dachten we er weer vol tegen aan te gaan en kregen wij te horen vanuit ons eigen ziekenhuis dat het niet mogelijk was ivm drukte.. enorme domper ook werd mij verteld omdat zij een samenwerkings verband hebben met het vu waar terug plaatsing ook gebeurt dat hun ons de maand erna mogen weigeren dit betekend dus dat wij met een beetje pech 1 x per 3 maanden een terug plaatsing kunnen hebben. 

  Gelukkig de maand erna mochten we door, helaas niet gelukt opnieuw aanmelden en door ons eigen ziekenhuis weer geweigerd… zelfde situatie volgende maand mag het vu ons weigeren..

  ik moet zeggen dat dit mentaal zoveel met mij doet! 

  Hoe gaat dit bij jullie in het ziekenhuis?? Graag hoor in ervaringen. 

  Alvast bedankt! 


  Nomade
  Bijdrager
  #10193975 Quote

  Heel bijzonder dit traject! Misschien heb ik geluk gehad dat ik een klein ziekenhuis had! Wel was de afdeling met kerst 1 week dicht en in de zomer 4 weken dicht i.v.m vakanties!Daar had ik ook alle begrip voor ( voor mijzelf ook ff een maand zonder hormonen)Ook 1x meegemaakt dat ik vol met hormonen en 3 elk moment ploffende eitjes te horen kreeg dat het lab een te kort aan mensen had, ja balen maar okay daar kon fertiliteitafdeling niks aan doend. Uiteindelijk na een jaar en 6 iui pogingen was het raak! Ik vind het heel bijzonder dat ze dit op deze manier mogen doen, dat beide ziekenhuizen een maand kunnen overslaan! Dat schietbdanstoch ookoniet op!! Is  het mogelijk om naar een ander ziekenhuis over te stappen? Vragen hoe het daar gaat! Ontzettend vervelend voor je! Heel veel suc6 en sterkte met je traject!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct