Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wachtweken Cryo Terugplaatsing

 • Auteur
  Berichten

 • Eilandmama
  Bijdrager
  #10402808

  Oooooh ik vind het zo spannend!! Ik heb woensdag een terugplaatsing gehad en mag 10 feb testen.. 

  wie zitten er nog meer in de wachtweken? 

  #10402814 Quote

  Hoi Eilandmama,

  Ik zit niet in de wachtweken, maar wil even zeggen dat ik voor je duim. Zeker weten spannend (herkenbaar), hold on, en hopen dat je een positieve test in handen mag hebben binnenkort.

   

  Dikke kus&knuffel


  Eilandmama
  Bijdrager
  #10402908 Quote

  Ah wat een lief berichtje! Het is echt heel spannend.. 10 feb mag ik testen. 

  liefs 


  MoesjeSharel
  Bijdrager
  #10402994 Quote

  Ik zit ook niet in de wacht weken, maar ik hoop ook met je mee! Super spannend!


  RVis
  Bijdrager
  #10403074 Quote

  We lopen gelijk op! Heb afgelopen woensdag een terugplaatsing gehad van een 5 daagse cryo! Ik mag 9 Februari testen.. Maar vind het laat hoor. Meestal word ik al 4 dagen voor de testdatum ongesteld. (Verse TP) Ligt er een beetje aan hoe ik me voel, maar anders ga ik vrijdag testen. Dan is het in principe 2 weken na eisprong. 


  Eilandmama
  Bijdrager
  #10403273 Quote

  Ik had een 4daagse cryo! Ik vind het ook heel laat, ik heb er nu ook geen goed gevoel over.. telkens kramp onder in mn buik. Ik ga ook vrijdag of zaterdag testen.. ik ben benieuwd

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  RVis
  Bijdrager
  #10403288 Quote

  Ik voel dit keer ook vanalles.. Vanaf vrijdag een ook soort menstruatie krampjes.. En af en toe een steekje. (Op papier zou dit weekend en evt morgen de innesteling zijn) Maar ik durf echt nergens op te hopen. En ik weet wel dat het altijd een grote mindfuck is die wachtweken. Zéker na een ivf behandeling, omdat je al weet dat er een bevruchting heeft plaats gevonden.. Oh men. Ik vind het heel spannend. Heb er dit keer juist een heel goed gevoel over, maar ik durf nog amper hoopvol te zijn. Te bang voor teleurstelling… Gebruik jij ook progynova en utrogestan? Of is het een tp in natuurlijke cyclus? 


  Eilandmama
  Bijdrager
  #10403314 Quote

  Het is echt een mindfuck idd! En het enige wat je kan doen is wachten.. de dagen lijken voorbij te kruipen.. waar heb je je terugplaatsing gehad? Ik zelf in het amc.. ik hoop voor je dat het raak is.. bij me zelf denk ik van niet.. De tijd zal het leren.

  Ik gebruik ook progynova en utrogestan. Totaal geen last van de progynova maar die vieze utrogestan vind ik vreselijk.. voel me nu zo opgejaagd van binnen.. 


  RVis
  Bijdrager
  #10403322 Quote

  Ja… zeg dat! écht kruipen… Ik heb ‘m in ’t Radboud umc gehad. Gaat nog een spannende week worden. Heb ook wel last van mn borsten, maar kan ook weer de utrogestan zijn. Geen idee. Hoop van niet😊 De progynova ook verder geen last van, en de utro is idd vies! En dan te bedenken als je zwanger word, dat je deze nog tm 12 weken moet gebruiken…. Blegh! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct