Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wakkertijd baby 9 maanden

 • Auteur
  Berichten

 • MyloveJ
  Bijdrager
  #10174226

  Hallo allemaal,

   

  Mijn dochter is nu 9 maanden, ze kan telkens max 2 uur wakker zijn tussen haar slaapjes. Is dit normaal? Ben er een beetje onzeker over, heb het idee dat 2 uur wakker voor haar leeftijd erg weinig is. Rekken lukt niet, na 2 uur is ze echt weer moe, huilerig, mopperig niets is dan goed.

  Ervaringen zijn welkom!

  #10174232 Quote

  Mijn zoontje is ook 9 maanden en heeft precies hetzelfde. Ik heb al vaker horen zeggen dat zr op deze leeftijd niet meer zoveel zouden hoeven te slapen, maar wat dan? Ik ga hem niet ophouden tot huilens aan toe omdat hij moe is en ik vind dat hij niet mag slapen. Ik ben van mening dat ieder kind anders is en je moet luisteren naar jouw kind. Soms heeft mijn zoontje zelfs dat hij maar een uurtje wakker kan blijven. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt. Je kent je kind uiteindelijk het beste. 

  #10174239 Quote

  Gewoon lekker je kindje volgen! Onze zoon heeft het juist andersom. Volgens de regeltjes zou hij maximaal 1,5 uur wakker kunnen zijn per keer. Vaak begint hij toch pas na 2 uur vermoeidheidssignalen te geven. Eerder op bed leggen werkt niet. Ieder kindje is anders en die wakkertijden zijn ook maar gemiddelden. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct