Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Baby Naar Eigen Kamer En In Ledikantje

 • Auteur
  Berichten

 • lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10245301

  Ik ben benieuwd wanneer jullie baby op zijn/haar eigen kamer sliep en wanneer in het ledikantje en niet meer in de wieg? En hoe heb je die overgang gemaakt? Heel langzaam met eerst overdag wennen of gewoon bam in een keer? 

  Merk dat ik steeds wakker wordt van zijn geluiden (eerste deel van de nacht is hij stil, maar tweede deel denk door o.a. krampjes veel geluid en onrust. Zelf slaapt hij dan nog, maar ik niet meer :D). Hij is 9 weken en slaapt nog niet door, dus komt wel voor een voeding. 

  Ledikantje lijkt nog eindeloos groot, maar het wiegje past niet op zn slaapkamer erbij, dus dacht erover in een keer de overgang te maken.

  #10245307 Quote

  Met 3 weken, bam in een keer;) Ging hartstikke goed en m’n zoontje sliep er niet anders om, papa en mama een stukje beter. Maar elk kindje is anders. Succes!


  Taps
  Bijdrager
  #10245310 Quote

  Hier ging ze in de tweede week over. Ook wij konden niet slapen van alle geluidjes. We hebben een keer geprobeerd in de avond en het ging meteen goed. 


  Gebruiker-S
  Bijdrager
  #10245319 Quote

  Onze zoon heeft helemaal niet bij ons op de kamer gelegen, meteen op zijn eigen kamer in zijn ledikantje.

  #10245320 Quote

  Hier na 3 maanden ongeveer. Eerst in de cosleeper op zijn eigen kamertje om te wennen. Daarna over na zijn ledikantje. Eigelijk heeft hij nergens moeite mee gehad..


  Lizzyluc
  Bijdrager
  #10245323 Quote

  Eerste nacht, en slaapt nu door. 10weken oud

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Lizzyluc
  Bijdrager
  #10245324 Quote

  Sl


  Lizzyluc
  Bijdrager
  #10245325 Quote

  Nou dat ging even mis. Sorry. 

  Vanaf de eerste nacht sliep ze op dr eigen kamer in het ledikant en slaapt nu sinds deze week door. Altijd al een goeie slaper geweest, gelukkig. 


  Joosjeee
  Bijdrager
  #10245327 Quote

  Na 2,5 maand ongeveer, toen hij niet meer in zijn wiegje kon omdat hij te groot was geworden. En toen in één keer over, eigenlijk geen problemen mee ervaren. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct