Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Box Opruimen

 • Auteur
  Berichten

 • Mamalv
  Bijdrager
  #10346410

  Hallo allemaal,

  Onze dochter is nu bijna 9 maanden en zit constant met haar benen vast tussen de spijlen van de box. Ze vind het ook niet leuk meer, liever speelt ze gewoon op de vloer. Wanneer hebben jullie de box weg gedaan? 


  Neusje
  Bijdrager
  #10346412 Quote

  Wij hebben hem pas bij 13 maanden weg gedaan toen mijn dochter ook al 2 maandjes liep. Ik vond het erg handig voor de momentjes dat ik even naar boven moest of naar de wc.  Wij hebben echt een boefje rondrennen die ik voor mijn gevoel geen moment alleen kon laten.  


  Juffielies
  Bijdrager
  #10346415 Quote

  Onze zoon is nu bijna 1 jaar en om bovenstaande reden laten wij hem ook nog even staan. Hij speelt er niet meer echt in maar wel handig om hem even gauw in te zetten en hij niks “stouts” kan doen 😅


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10346416 Quote

  Onze boef van 1,5 zit er soms nog even in als ik naar de wc moet oid. Ook echt een ondernemende boef die ik niet alleen laat, ook ivm de hond (vertrouw ze wel, maar uit principe laat ik ze niet zonder toezicht alleen). Soms als hij heel moe is, vindt hij ook nog even rust in de box. Maar we hebben een grote keuken dus hij staat niet echt in de weg moet ik zeggen, dat scheelt vast ook.


  Mamalv
  Bijdrager
  #10346418 Quote

  Ik vind het eigenlijk zelfs minder veilig ivm dat ze steeds vast zit 😂 zou dat snel veranderen als ze kan kruipen oid? Nu staat de box er meer als speelgoed opslag 😅

  #10346421 Quote

  Wij hebben hem weggehaald toen de kleine man bijna 5 maanden was, omdat de kerstboom er moest staan. Wij waren principieel eigenlijk tegen een box, maar hadden ons toch over laten halen door anderen, omdat het handig zou zijn.. kleine man heeft er denk ik in zijn hele leven 10x ingelegen.. wij overwogen een grondbox, maar uiteindelijk nooit aangeschaft (misschien wel een idee voor jou)

  Wij hebben nog nooit zo’n sober huis gehad, er staat nagenoeg niks moois.. maar zo kan meneer ook bijna niks stouts doen, zodat ik niet de hele dag als politieagent rond loop 😅. Onze zoon is nu 13 maanden en ik heb er geen spijt van dat wij geen box hadden

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Tulipaa
  Bijdrager
  #10346422 Quote

  Wij hadden hetzelfde probleem met beentje die vast kwamen te zitten. Wij hebben toen de box opgeruimd en in plaats daar van een campingbedje weg gezet zodat ze daar wel even in kan wanneer ik even niet op haar kan letten of mijn handen vrij moet hebben.


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10346433 Quote

  Hier pas na 2 jaar :p was echt haar rustplekje. Ze vond het er heerlijk als ze wat druk was geweest. Die beentjes vast dat stopte hier vrij snel ook weer, toen ze ging kruipen ipv rollen 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10346435 Quote

  Bij beide kinderen al met 9 maanden. Ik vond het maar een onding in mn huis en was blij dat ie weg was. Ze zaten er ook helemaal niet graag in, t was altijd huilen. Mn huis is kids-proof ondertussen, ik doe het traphekje dicht en kan gerust 5 minuutjes naar boven terwijl ze samen beneden zijn (2.5 jaar en 12 maanden zijn ze nu) Het huis is helemaal veilig en er kan niks geks gebeuren als ik even boven ben, dus ik zie het nut van de box dan ook niet meer zo.

  Nu ipv de box een leuk speelhoekje gemaakt, zoveel meer plezier van! 

  Als je kindje er bijna niet meer in zit, is het duidelijk hè..  lekker weg dat ding! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct