Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Delen Met Je Ouders

 • Auteur
  Berichten
 • #10489376

  Hi,Ons 1e kind was in 1 x raak en nu na meer dan jaar is het toch gelukkig weer zover, een positieve test! Wij zijn heel heel blij, zo blij dat we het het liefst nu al zouden willen delen met onze ouders. Wat vinden jullie, wachten of kan het geen kwaad?


  Hamtaro
  Bijdrager
  #10489383 Quote

  Na mijn miskraam en bbz heeft mijn moeder mij gevraagt om het bij de eerste positieve test gelijk te vertellen. Dit meer zodat ze mij meer kam steunen in de onzekere tijden. Haar antwoord op het feit “het maakt mij niet uit wanneer je het vertelt:?; het blijft toch wel een verassing ” heeft mij over de streep geholpen. Maar gefeliciteerd met de zwangerschap

  #10489388 Quote

  Ik heb het verteld toen ik rond de 7/8 weken was. Ik heb zoiets van.. whats meant to be will be, daar verander je niks aan. Mn ouders zijn een grote steun geweest en waren blij verrast! Mn kindje is nu 2 jaar

  #10489394 Quote

  Ik heb altijd gewacht tot 1e echo. Als de vk zei dit zit goed vertelde wij t pas


  Jonilse
  Bijdrager
  #10489400 Quote

  Mijn ouders heb ik het gelijk verteld. Ik ben van het lief èn leed delen met je dierbaren.


  Jonilse
  Bijdrager
  #10489401 Quote

  Gefeliciteerd trouwens 😊

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?
  #10489413 Quote

  Wij hebben het al vroeg verteld met de 2e. Dit omdat ik bang was voor een miskraam.. Ik wildr ze dan liever vertellen dat ze opa en oma werden en t miss toch mis was. Dan dat ik gekijk moest zeggen dat ik een miskraam had. Gelukkig is het zover nooit gekomen. Nu 35 weken zwanger van onze jongen. De eerste in de gezinnen van ons beide. De rest is allemaal een meisje. Dus ook erg byzonder 🥰.


  MamavanLi
  Bijdrager
  #10489493 Quote

  Gefeliciteerd 🙂
  Wij hebben het gelijk aan de naaste familie/vrienden verteld. Nr 1: Vooral ik kan zoiets niet voor me houden haha.. 2. Mijn insteek was dat ik hen ook zou bellen als het fout zou gaan.
  Heel persoonlijk dus maar ik heb ervan genoten om het te kunnen delen en kwaaltjes te kunnen delen aan iemand anders dan mijn man ;).


  Zwaluwtje
  Bijdrager
  #10489612 Quote

  Gefeliciteerd! Door omstandigheden zal onze familie het pas rond 10 weken horen, had het zelf ook wel al eerder willen zeggen, maar nu komt het zo uit en zijn we ondanks de omstandigheden wel blij dat we het ze live gaan vertellen. De rest van de familie en vrienden die dichtbij staan zullen snel volgen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct