Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Hadden Jullie Een Kloppend Hartje En Embryo Zichtbaar Op De Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #10600557

  Hallo dames, had met 5 weken en 5 dagen een echo ze zag wel een vruchtzak alleen helaas nog geen embryo en hartslag. Is dit normaal? Ze zei zelf waarschijnlijk nog net te vroeg, maar ben toch ongerust..


  Froetie
  Bijdrager
  #10600558 Quote

  Lastig te zeggen.  Ik had met 6 weken een kloppend hartje . 

  Mag je binnenkort nog terug komen ?

  #10600562 Quote

  Ah wat fijn had je voor 6 weken nog echo gehad en daarbij nog geen hartslag? Ik heb 23 mei een nieuwe echo ben dan 7 weken en 1 dag hopelijk dan wel een hartslag te zien en embryo..


  Vis
  Bijdrager
  #10600564 Quote

  Tussen de 6 en 7 weken gaat het hartje kloppen werd mij verteld. Daarbij komt dat zo vroeg in de zwangerschap de precieze zwangerschapsduur ook nog lastig te bepalen is.

  Bij mij was rond 5,5 week een vruchtzakje te zien met dooiertje (soort gebakken eitje) en toen in 1,5 week later terugkwam een frutsel met een kloppend hartje erbij.


  Tesssa
  Bijdrager
  #10600565 Quote

  Als ik jou was, zou ik gewoon even je verloskundige bellen. Het is niet vervelend bedoeld, maar je hebt al eerder vandaag/gisteren berichtjes geplaatst met dezelfde vraag. Ik snap dat je ongerust bent, maar misschien kan de verloskundige je beter verder helpen dan wij hier op een forum… Daar zijn ze voor, echt! 

  En natuurlijk hoop ik met je mee dat het goed zit en het bloedverlies niets betekent ❤️

  #10600566 Quote

  Hey ja sorry heb inderdaad eerder ook al een topic geopend de afgelopen dagen waren zo stressvol. Verloskundige had ik al contact mee ze gaven dezelfde antwoord was alleen benieuwd naar ervaringen van andere. Nogmaals bedankt voor je berichtje. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10600567 Quote

  Dus bij jou zagen ze ook alleen de vruchtzakje als ik het goed begrijp zonder embryo en hartje op 5+5 toch?

  #10600568 Quote

  Ja zeker de 23e ben alleen bang had 3 dagen terug op 5+3 een heftig bloeding met stolsels en gister een echo op 5+5 waarbij ze een vruchtzak kon zien maar dus nog geen hartje en embryo.


  Vis
  Bijdrager
  #10600569 Quote

  Weet de precieze duur niet meer maar het zal 5 weken en een paar dagen geweest zijn. Embryo was toen idd nog te klein om te zien.

  En het is echt enorm stressvol met bloedverlies (I’ve been there) maar als de verloskundige je ook niet meer kan vertellen zit er echt niks anders op dan afwachten.. Heel veel sterkte en ik hoop met je mee op een kloppend hartje binnenkort 💚

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct