Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer meubels en dergelijke bestellen

 • Auteur
  Berichten

 • Littlesnuggle
  Bijdrager
  #10329190

  Hi lieve mommy’s en mommy’s to be,

  ik ben benieuwd of jullie enig idee hebben wat de verschillende levertijden zijn en wanneer je dus dingen als een kinderkamer, maar ook een kinderwagen zou moeten bestellen. 

   


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10329193 Quote

  De meeste mensen wachten de 20 weken echo af en gaan dan dit soort dingen bestellen. Ik heb zelf nog iets langer gewacht. Levertijden wisselen erg per winkel en welke meubels je op het oog hebt. De enige die je daar goed over kan informeren is de winkel zelf 🙃. 


  SoKW
  Bijdrager
  #10329195 Quote

  Wij hadden het voor de 20 weken echo. Niet vanwege levertijden, maar omdat het leuk is 😋. Kinderwagen was er binnen een week, meubels komen van Marktplaats (echt zo blij mee!).


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10329218 Quote

  Ik geef ook niks om nieuwe spullen, dus veel tweedehands van Marktplaats. Ik had met een week of 15 alle grote dingen al bij elkaar, nu dus nog de laatste dingen wbt lakentjes, dekens, kleding etc. 


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10329219 Quote

  Ik geef ook niks om nieuwe spullen, dus veel tweedehands van Marktplaats. Ik had met een week of 15 alle grote dingen al bij elkaar, nu dus nog de laatste dingen wbt lakentjes, dekens, kleding etc. 


  BenB
  Bijdrager
  #10329230 Quote

  Bij ons zat er geloof ik 4 maanden levertijd op de meubels 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Moowtje
  Bijdrager
  #10329243 Quote

  Wat misschien goed is om te weten is dat winkels als Babydump ook een koopgarantie hebben… 

  Baby-Dump biedt een koopgarantie. Bij een teleurstellende zwangerschap zal Baby-Dump alle ongebruikte artikelen retour nemen en krijg je het reeds voor deze artikelen betaalde bedrag terugbetaald. Zijn de artikelen nog niet geleverd, dan wordt de eventuele aanbetaling terugbetaald. De koopgarantie is geldig tot de geboorte van je baby en geldt niet voor goederen die al gebruikt en/ of gewassen zijn. 

  Dat vond ik wel een geruststellend idee. (niet dat ik dacht dat er iets fout zou zitten, maar wel dat de mogelijkheid van retourneren er al is. Onze meubeltjes hebben we rond de 21 weken binnen gekregen uiteindelijk. 

  #10329246 Quote

  Wij na de 20weken echo alles gekocht. Het lijkt me verschrikkelijk als je alles  binnen hebt en de echo is niet goed…


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10329252 Quote

  Wij hebben de aanbiedingen in de gaten gehouden. 
  met 13 weken hadden we de kinderwagen al in huis. En met 20 weken de babykamer besteld. Die was er met 23 weken zwangerschap. 

  Ook Babypark en Prenatal bieden die koopgarantie. Mocht de zwangerschap eindigen dan kunnen ongebruikte producten retour (Ik ken de precieze regels niet hoor).

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct