Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Ovulatie

 • Auteur
  Berichten

 • MonicaBF
  Bijdrager
  #10607384

  Hi,

  Ik heb op 21 februari mijn mirena spiraal laten verwijderen. Voorafgaand ben ik een aantal dagen (heel licht) ongesteld geweest. De dag van verwijderen kleine bloedingen gehad, wat normaal kan zijn. Op 23 feb heb ik een hele dag redelijk wat bloed verloren en dacht ik dat een nieuwe menstruatie had na verwijdering van de spiraal, maar dit was dus maar één dag.

  Als ik van de eerste ongesteld af ga dan zou deze week het meest vruchtbaar zijn en morgen mijn ovulatie hebben (ongeveer dan) en als ik van die ene dag uit ga dan zou het pas volgende week zijn. Hebben jullie enig idee waar ik het beste van uit kan gaan?

  Bedankt alvast!


  WillemijnB
  Bijdrager
  #10607385 Quote

  Dat weet helaas niemand want je hebt geen idee of je menstruatie ook echt je menstruatie was. Alleen met ovulatietesten heb je een soort van zekerheid, maar als je daar nu mee begint heb je ook kans dat je al te laat bent. Enige wat je kan doen is afwachten wanneer je weer ongesteld wordt, of over een aantal weken een zwangerschapstest doen als je niet ongesteld wordt

  #10607410 Quote

  Daar is inderdaad geen peil op te trekken, omdat je lichaam nu weer zelf alles moet regelen. Je kunt alvast aan het klussen en over een paar weken testen, of afwachten tot je ongesteld wordt en hopen dat je cyclus daarna regelmatig is, maar dat weet je ook niet zeker.


  MonicaBF
  Bijdrager
  #10607641 Quote

  Dank voor jullie reacties! We gaan het zien inderdaad, houd het in ieder geval bij in een kalender 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct