Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wanneer test als je geen regelmatige cyclus hebt

 • Auteur
  Berichten
 • #10098800

  Beste Allemaal,

  Een klein probleem doet zich hier voor…..ik heb geen echte kinderwens inzoverre, nooit heel bewust mee bezig geweest. Vandaar dat ik ook neit nou lettend mijn cyclus inde gaten houd en hier veel van af weet. Ik merk wel dat ik met enige regelmaat mijn menstruatie heb en het vermoeden is dat deze per keer wel verschilt in lengte. maar hoeveel het verschild geen idee.  

  Mijn laatste menstruatie starte 7 juli, was licht en had er niet heel veel last van. Wel heb ik altijd een week tot paar dagen van te voren een voorgevoel. Beginnent met meer eten en meer trek in eten en een soort van milde voor kramp. 

  Inmiddels is het 30 dagen later en geen enkele tekenen van de voor kramp. vorige week had ik een dag of twee meer trek in eten en nu juist weer niet. In de ochtend en soms midden op de dag wat weeig, ik heb wel buikpijn enkel voelt dat totaal anders dan de voor kramp. tegen de avond soort opgeblazen gevoel. Tijdens het sporten ( ik sport zeer regelmatig) sneller buitenadem vooral met hardlopen. Los staande dingen kunnen ook gewoon toeval zijn, het is warm, ik ben wat druk op mijn werk etc. Enkel voelt mijn lichaam anders, klintk wat vaag…..een voorbeeld ik heb buiten mijn menstruatie om eigenlijk nooit een gevoelige buik of buikzone of “last” van mijn darmen. 

  Ik begin wat in paniek te raken omdat het weekend van de 21ste het condoom is gescheurd. ik dacht er toen nog laconiek over; hoe groot is de kans en heb geen maatregeles getroffen. Alleen nu begin ik me licht zorgen te maken. ik heb geen idee of ik overtijd ben omdat ik geen flauw idee heb van mijn cyclus, en daarom ook geen idee of ik rond het weekend uberhaupt vruchtbaar was.  Kan ik eventueel een test doen, ook al weet ik niet exact of het al zinvol is?

  Ik hoor graag of iemand tips heeft!!!


  Naatjuhh
  Bijdrager
  #10098831 Quote

  Je kan altijd testen, maar mocht de test negatief zijn en je menstruatie blijft uit zal je later nog een keer moeten testen.

  Ik zou gewoon vandaag of morgen al testen.

  #10098919 Quote

  Beste Naatjuhh,

  Duidelijk, dank je wel.

  #10099055 Quote

  Heb je inmiddels al getest? Lijkt me het verstandigst. 

  Negatief? Huisarts bellen evt bloed na laten kijken,kunne ze wat meer op zien qua hcg

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct