Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer testen

 • Auteur
  Berichten
 • #10518274

  Hoi allen,

  Ik heb een brandende vraag! Wanneer moet ik testen?!?! Ik wil graag antwoord maar ik wil niet te vroeg testen ivm een incorrecte uitslag.

  Ik heb een cyclus van 28 dagen. Mijn 1e dag van mijn ongesteldheid was 12-12, dat betekend dus een eisprong rond 25-12.
  Wij hebben 26-12 gemeenschap gehad.

  Ik zag in de avond van 2-01 lichtbruine/roze afscheiding in mijn ondergoed, ik denk dus dat dit van een innestelingsbloeding was, heb ik bij mijn eerste ook gehad. Op 3 januari was mijn hcg bloedwaarde, in de ochtend, 0,25. Maargoed, dat was veelste vroeg om te testen want mijn hcg was bij mijn eerste ook niet hoog.

  Wanneer kan ik het beste testen? Wachten tot mijn NOD hou ik niet vol. Ik heb de clearblue testen met dat plas stoplicht.

  Jullie kennis is welkom!

  #10518279 Quote

  Die testen kunnen 6 dagen eerder dus die zou je nu al kunnen doen. Eventueel morgevroeg misschien

  #10518281 Quote

  Oké ga ik proberen! Dankjewel voor je reactie!!


  RomyVM
  Bijdrager
  #10518291 Quote

  Tsja ik zou zeggen rond je NOD, dus zondag. Vindt je dat te lang? Dan moet je zelf kiezen hoe lang je ‘kunt’ wachten haha. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat ie positief uitslaat natuurlijk. Morgen wordt je misschien mega teleurgesteld terwijl hij vrijdag of zaterdag wel positief kan zijn.. t is maar hoe lang je geduld kan hebben.


  gebruiker549517
  Bijdrager
  #10518303 Quote

  Hoi super leuk. Wilde net een zelfde topic maken. Mijn laatste menstruatiedag was 13-12!

  Vandaag clear blue extravroeg gedaan, omdat ik ook echt niet kan wachten. Negatief. ..

  Ben niet overtuigd. Bij de vorige twee zwangerschappen had ik pas 2 dagen na nod positief getest met kruidvat 2 voor €5… en die zijn best nauwkeurig. Ik houd nog een slag om de arm.

  Heb altijd last van pms en die symptomen heb ik nu ook alleen de laatste dagen lichte krampen wat ik normaal niet heb. Zijn het de oliebollen???

  Nog even geduld dus. Super spannend!!!

  #10518382 Quote

  Die van mij is nu negatief, ik probeer het zaterdagochtend nog een keer. Ik geloof de test denk ik wel. We gaan het zien!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10518597 Quote

  Ik hoop voor je dat het niet de oliebollen zijn! Laat je het even weten?

  Ik wacht ook nog maar een paar dagen en test opnieuw, vanmorgen dacht ik echt dat het negatief zou blijven maar ik twijfel. Ik verlies nooit iets voor mijn ongesteldheid en nu ineens twee dagen lichtbruin/roze… Ik ben benieuwd!!!


  Deugnietjes
  Bijdrager
  #10518634 Quote

  Spannend hè! Zoals ik van jullie lees, zou ik ook al kunnen testen. Menstruatie gehad op 9-12, maar als nog bang dat dit te vroeg is. Wil geen teleurstelling. Nu super snel achter elkaar wat griep klachten. Dit had ik bij m’n eerste ook, dat m’n weerstand opeens super laag is..

  #10518686 Quote

   

  ben heel benieuwd of je positief test een wanneer je gaat testen. ik slik de pil (is nog niet de bedoeling om zwanger te worden) en had deze week een stopweek maar niet ongesteld geworden heb 25-12 gemeenschap gehad 2-1-2022  2 druppels licht roze bloed verloren, vandaag getest maar die is negatief. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct