Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Testen 3

 • Auteur
  Berichten

 • Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5721974

  heeey hallo allemaal!

  Ik heb even een vraagje. Wanneer testen jullie precies. Afgelopen maand weet ik zeker dat ik mijn ovulatie heb gevoeld. Ik gebruik een app en ook op mijn app gaf die dit aan. Nu moest ik 5 maart ongesteld worden. Soms ben ik het iets later maar merendeels ben ik veel vroeger ongesteld. Nu heb ik afgelopen zondag een test gedaan en die was negatief…toch wacht ik nog steeds op mijn menstruatie…… Wat denken jullie? Ik heb overigens een action test gebruikt weet niet of mensen daar ervaring mee hebben?

  #5721978 Quote

  Ik denk dat je best nog even kan wachten met testen! Het kan zo maar zijn dat je lichaam nog niet voldoende hcg aangemaakt heeft. Als je nog niet ongesteld bent binnen 2dagen, zou ik nog eens testen..


  Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5721979 Quote

  Ja ik zat zelf te denken als ik vrijdag nog niet ben dan weer te gaan testen. Heb je ervaring met de action testen?

  #5721989 Quote

  Nee daar heb ik geen ervaring mee.. Ik heb die van kruidvat 2voor 5euro in huis, hier heb ik veel positieve reacties over gelezen.

  Misschien kan je die van kruidvat eens gaan halen en daarmee testen?


  Lyn V
  Bijdrager
  #5722032 Quote

  Hoi


  Hier wel ervaring met de action test, die volgens mij t zelfde is als de kruidvat test. Die van mij was ook 1e keer neg maar dat was op de dag dat ik ongesteld moest worden. 3 dagen later positief.


  Er zijn duurdere testen die gevoeliger zijn en dus al positief testen bij minder hcg, maar die vd action waren voor mij prima (en ik heb er deze zwangerschap ongeveer 20 gebruikt)


  Gewoon ff wachten en opnieuw testen. Succes!


  Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5722055 Quote

  Oké! Ik heb mij inderdaad voorgenomen vrijdag weer te testen als de duivels nog niet zijn geweest. Moet wel eerlijk bekennen dat ik er nu ook continue over aan het nadenken ben. Elk kwaaltje dingetje denk ik zal het zal het. Moet wel zeggen dat ik vanaf net wel wat kramp heb in mijn onderbuik, ik probeer nuchter te blijven en te denken dat de duivels gewoon nog komen….

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5722104 Quote

  Hey allemaal!

  Kon het toch niet laten en ben gaan testen….er is een hele duidelijke roze streep in het controlevenster, en 1 licht roze streep in het testvenster! ik geloof het niet helemaal kan ik dit 100 procent vertrouwen? Ga morgen ochtend nogmaals testen!

  #5722105 Quote

  Ooh geweldig! Tuurlijk kan je dat vertrouwen! Een streep is een streep 😉

  Proficiat!!

  Je kan misschien nog een clearblue test doen, die zegt dat je wel of niet zwanger bent, dan kan je niet twijfelen 😉


  Liselotte Sanny
  Bijdrager
  #5722113 Quote

  Hahaha ik ga morgen ochtend nog een keer testen en dan waarschijnlijk vrijdag weer haha en zaterdag en zondag hahaha totdat ik het geloof haha!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct