Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Testen Als Je Al 100 Dagen Geen Menstruatie Hebt Gehad

 • Auteur
  Berichten

 • Lilaloekie
  Bijdrager
  #10149631

  Hoi allemaal, 

  Ik ben 25jaar oud en in mei ben ik gestopt met de pil. Daarna cyclussen 1e: 31 dagen, 2e: 27 dagen, 3e:35 dagen 4e: 27 dagen en nu 100 dagen al niks.. Wel af en toe ’t gevoel dat ik ’t moet worden maar er komt niks. Al zoveel testen gedaan toen ik 1,2,3 weken overtijd was maar niks. En nu, weet ik niet wanneer ik moet testen. Want als ik weer een keer een eisprong heb en ik magisch meteen zwanger zou worden, wanneer kan ik het dan testen? Iemand tips..? Om nu elke week te gaan testen is wel een dure grap toch?

  Alvast bedankt en iedereen succes die ook een grote kinderwens heeft! 

  #10149639 Quote

  een afspraak maken met de huisarts. Die kan een bloedtest doen om te kijken of je echt niet zwanger bent, en zo niet misschien een doorverwijzing naar de gynaecoloog. Teveel afvallen/bijkomen of stress kan je menstruatie ook in de war brengen. Of iets met je schildklier. Kunnen ze ook via het bloed testen. 

  #10149656 Quote

  Ik zou even een afspraak maken met je huisarts om uit te zoeken waarom het zo lang duurt voor je ongesteld wordt.


  Pumpkin
  Bijdrager
  #10149666 Quote

  De testen van de action doen het ook goed en zijn relatief goedkoop. 


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10149673 Quote

  Testen lijkt mij nu niet veel nut hebben. Als je al zo lang niet ongesteld bent geweest, moet je echt bij de huisarts langs, want dan klopt er iets niet. Verder kun je ook je temperatuur bijhouden, dan zou je kunnen zien of je weer een eisprong hebt gehad.


  Egeltje
  Bijdrager
  #10149705 Quote

  Voor je eigen gemoedstoestand maak even een afspraak bij de huisarts. Na zoveel dagen heeft testen in mijn optiek geen enkele zin.

  Succes!!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Jippie
  Bijdrager
  #10149717 Quote

  Ik ken je probleem en heb hetzelfde gehad. Al waren mijn cyclussen vanaf de pil al gelijk rond de 45 dagen. Na 3 cyclussen duurde het ook meer dan 100 dagen dus toen ben ik naar de huisarts gegaan. Die wilde in eerste instantie niets doen dus toen moest ik huilen en stuurde ze me opeens wel door naar de gynacoloog. Ik hield overigens mijn temperatuur bij zodat ik kon zien of ik een eisprong gehad had. Dus tip: temperaturen en naar de huisarts.


  Lilaloekie
  Bijdrager
  #10149766 Quote

  Ze zeggen vanuit HA dat ontpillen een jaar kan duren en dat ik daardoor ook zo onregelmatig kan zijn. Eigenlijk vanaf dat we net verhuisd waren in september blijft mijn cyclus uit. Wellicht toch stress dan? Ik zal eens temperaturen en evt ovulatietesten doen gaf HA aan. Heeft de gynaecoloog iets kunnen betekenen voor je? Dankjewel voor ’t delen van je ervaring :)! 

   


  Lilaloekie
  Bijdrager
  #10149796 Quote

  Vandaag wel een ovulatietest gedaan, vgm niet positief. maar iig al wel licht streepje. moet natuurlijk paar dagen testen voor ik met zekerheid kan zeggen of ik iets kan zien. Wat zeggen jullie, is dit positief?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct