Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer vertellen aan iedereen?

 • Auteur
  Berichten

 • Ttcxx
  Bijdrager
  #10453715

  Dag dames !
  Ik hoor graag eens wanneer jullie familie, vrienden en jullie werk op de hoogte hebben gesteld van je zwangerschap? Of wanneer jullie het gaan zeggen?


  AAY
  Bijdrager
  #10453720 Quote

  Wij hebben het na 20 weken echo verteld aan famm.

  #10453723 Quote

  Wij bij beide keren na de 1e echo en goekeuring van vk dat alles goed was. Dit omdat ik superslank ben en het met 8 weken bij beide kids al te zien was


  Taps
  Bijdrager
  #10453732 Quote

  Schoonouders, ouders en broers meteen na de positieve test. Iets later goede vrienden en na de 8 weken echo op mijn werk. Dit ivm agressie op mijn werk. Na de 12 weken echo vertellen we het tegen de rest.

  In januari een miskraam gehad en was maar wat blij met alle steun van onze vrienden. Vandaar dat we het nu ook al vrij vroeg vertellen.


  Fienmnb
  Bijdrager
  #10453735 Quote

  Ik ben nu 7 weken en heb woensdag mn eerste echo.. ik denk dat ik het daarna ga vertellen aan vrienden familie en schoonfamilie. Maar vind het wel spannend! Aan de andere kant vind ik het ook wel fijn als iedereen het weet want dan hoef ik geen excuses meer te verzinnen waarom ik moe ben of niet drink haha


  EllieK
  Bijdrager
  #10453740 Quote

  Mijn ouders heb ik het gelijk verteld, na de zwangerschapstest. Door omstandigheden woon ik weer bij mijn ouders. 😉😓

  Mijn naaste collega’s wisten het ook al vrij snel na mijn zwangerschapstest, omdat zij ook op de hoogte waren van mijn IUI traject, en zelf al hadden geraden wanneer ik zou moeten testen. Ik ben nu 6 weken zwanger, heb volgende week een echo, en zal het dan mijn broers en verdere familie vertellen. Waarschijnlijk ook mijn andere collega’s en de ouders op de kinderopvang. 😉 De kindjes op de groep ‘weten’ het al 🤣 dus ben benieuwd hoeveel ouders het al gehoord hebben!!

  Het is ook fijn dat ik mijn zwangerschaps kwaaltjes niet hoef te verbergen!!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Triatlete
  Bijdrager
  #10453750 Quote

  Wij hebben het naaste familie na de 8-wekenecho verteld. Na de termijnecho hebben we het verder bekend gemaakt.
  In december een miskraam gehad met 5,5 week zwangerschap, was blij dat we het niet tegen iedereen verteld hadden.


  MarijeDG
  Bijdrager
  #10453760 Quote

  Wij gaan het dit weekend aan onze ouders en broers en zussen vertellen. Heel vroeg, want vandaag is NOD, test wel al sinds zondag positief. Het is voor ons geen ding om het te vertellen met de weet dat het nog mis kan gaan. Juist fijn als er dan mensen zijn die je kunnen steunen mocht het nodig zijn.

  #10453801 Quote

  Aan ouders en andere familie leden verteld mst 13 weken ( omdat het toen kerst was en we dit een leuk moment vonden) en paar dagen daarna aan collega’s en de rest van de wereld

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct