Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Weer Ongesteld 4

 • Auteur
  Berichten

 • Eilandmeisje
  Bijdrager
  #10410637

  Hoi dames, wanneer werden jullie weer ongesteld na de miskraam? Ik heb vorige week maandag het vruchtje verloren en tot donderdag gebloed😩 wanneer kan ik het weer verwachten?


  Tesssa
  Bijdrager
  #10410646 Quote

  Wat verdrietig dat je een miskraam hebt gehad! 😢 

  Wat betreft je vraag; het verschilt een beetje per vrouw, maar als de miskraam spontaan is gekomen (dus zonder operatie) kan je de miskraam zien als ‘menstruatie’ en kan je 4 weken later dus weer ongesteld zijn. Na een curettage wordt uitgegaan van ongeveer 40 dagen (dus bijna 6 weken). Bij sommige vrouwen duurt het langer, maar gemiddeld dus tussen 4 en 6 weken. 

  Succes!


  Mandaa
  Bijdrager
  #10410672 Quote

  Wat heftig!
  Sterkte met je verdriet.
  Bij mij duurde het 5 weken voor dat ik mijn eerste ongi weer had.


  AnoniemJP
  Bijdrager
  #10410683 Quote

  Hoi wat verdrietig dat je dit is overkomen. Ik heb in oktober een miskraam gehad, na medicatie wat niet goed werkte ben ik 2 weken na het verliezen van het vruchtje geopereerd. 2 weken na de operatie was ik weer ongesteld dus dat was vrij vlot. Helaas heb ik 3 weken geleden weer een miskraam gehad, dit keer spontaan, maar tot op heden nog geen eisprong weten op te sporen met ovulatie testen. Het duurt bij mij dus nu wel langer dan na de curretage. Ik hoop voor je dat je cyclus snel weer op gang is want het wachten daar op is niet fijn.. 


  Eilandmeisje
  Bijdrager
  #10410704 Quote

  Bedankt voor jullie reactie meiden. Vorige week echt een rot week gehad, heel verdrietig geweest. Maar we gaan er weer voor. Ik hoop dat het snel weer zo mag zijn


  StephW
  Bijdrager
  #10410736 Quote

  He wat naar.. ik snap dat je weer door wil, maar het is moeilijk te zeggen. Mijn lijf ruimde niet zo goed op, dus duurde het echt 2 maanden of meer. Maar das niet normaal. Ik zou zo nu en dan even een ovutest doen om het in de gaten te houden!

  Lees ook: Zwanger worden na een miskraam

  LoveK
  Bijdrager
  #10410739 Quote

  Heftig 😥
  Ik was na de 1e miskraam na 4 weken weer netjes ongesteld. Geen curretage gehad. Had de miskraam als een ongesteldheid geteld.
  2e miskraam ook 4 weken later ongesteld.

  Nu bijna 18 wkn zwanger. Van ons meisje!

  Sterkte met het verlies en het verwerken. De hoop nooit verliezen💖


  Lievelott
  Bijdrager
  #10412002 Quote

  Wat naar zeg! Sterkte met het verwerken..

  Bij mij was in november mijn miskraam vanzelf op gang gekomen. Ik heb daar na geen menstruatie meer gehad. Na een cyclus van ruim 7 weken had ik weer een positieve zwangerschapstest. Dus ook als je miskraam vanzelf op gang is gekomen kan het langer dan 6 weken duren. Ik heb met ovulatietesten bijgehouden of ik al weer een eisprong kreeg. Wel een lange cyclus dus, maar wel een positief verhaal dat je meteen weer zwanger kunt raken 😉

  Hopelijk is je cyclus snel weer de oude en heb je binnenkort weer een positieve test in handen 🙂

  #10412045 Quote

  Sterkte.. ik heb in Juli ook een miskraam gehad. Na 2x proberen met medicatie vruchtje te verliezen heb ik in Augustus een curettage ondergaan. Werd toen 6 week later weer ongesteld. 2e cyclus duurde ook 6 week. Cyclus daarna weer zwanger geworden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct