Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer Weer Testen Veel Afscheiding

 • Auteur
  Berichten
 • #10503069

  Hi iedereen, wij zijn nu vanaf augustus bezig en heb sindsdien een regelmatige cyclus van 30 dagen. Nu ben ik 2 dagen over tijd en eergisteren negatief getest. Maak mij natuurlijk zorgen en ben er continu mee bezig…. Logisch, het is voor ons ook de eerste keer. 

  Wanneer raden jullie aan om opnieuw te testen mocht mijn menstruatie uitblijven? Overigens heb ik ook heel erg veel afscheiding terwijl ik normaal voor mijn menstruatie erg droog ben. Kan dit een teken zijn? 

   

   

  #10503077 Quote

  He! Je cyclus kan na 2 maanden regelmatig daarna wel weer wat langer of korter worden. Zeker als je komt van de pil. Ik zou denk ik over 2 a 3 dagen weer eens testen als er geen menstruatie komt. Hoe moeilijk dit ook is!
  Ik heb tijdens mijn zwangerschap ook meer afscheiding dus misschien is het wel een goed teken! Succes!!

  #10503113 Quote

  Thanks voor je bericht! Ja ik hoop er niet teveel op hoor haha. Vond het vooral schrikken dat mijn menstruatie uitblijft. Ik wacht af! 


  BRW
  Bijdrager
  #10503501 Quote

  Hey! Het kan zijn dat je lichaam aan het ontpillen is. Bij mij waren de eerste twee maanden normaal en daarna duurde mijn cyclus steeds langer en langer. Uiteindelijk na 5maanden zwanger. 

  #10504667 Quote

  Inmiddels 8 dagen over tijd en aantal dagen terug negatief getest… We blijven wachten op de menstruatie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct