Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wanneer word ik ongesteld na miskraam?

 • Auteur
  Berichten

 • Helene
  Bijdrager
  #10252520

  Goedemorgen.. 

  heb even een vraag aan jullie..

  ik heb in sept. een miskraam gehad…. maar moet dus nu 6okt. ongesteld worden, maar had wel echt zo’n ongesteldheidsgevoel alleen ben ik het nog steeds niet? Kunnen jullie mij verder helpen en wat hadden jullie evt. zelf na een miskraam? Vind het verder ook wel interessant hoe het na jullie miskraam allemaal is gegaan

   

  hoor graag van jullie

  xx 


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10252528 Quote

  Hoi,

  Wat rot voor je dat het mis is gegaan in september. Ik had normaal een cyclus van 28 dagen en na mijn miskraam in april werd ik direct weer zwanger. Dus nog voor ik ongesteld werd. Helaas ging ook die weer mis en na die miskraam werd ik na 5 weken ongesteld. Een weekje langer dan normaal was die cyclus dus. Ongesteldheid was ook iets heftiger. Daarna was mijn cyclus weer zoals hij altijd was.

  Het kan na een miskraam wat langer duren voor je weer ongesteld wordt. Heeft je verloskundige dat niet aan je uitgelegd? 


  Liekeg
  Bijdrager
  #10252537 Quote

  Na mijn miskraam ben ik meteen weer in verwachting geraakt. Dit was wel een lange cyclus geweest anders want had pas bij dag 30 een positieve ovulatietest.


  Helene
  Bijdrager
  #10252551 Quote

  Super bedankt voor jullie berichtjes! En ook fijn dat het is gelukt bij jullie! De verloskundige heeft het zeker wel uitgelegd maar heb nu echt laat van menstruatie klachten dus vandaar.. weet nou niet wanneer ik kan testen.. zo vervelend om in die onduidelijkheid te zitten..


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10252722 Quote

  Lastig he. Ik kon de eerste weken ook niets met ovulatie testen omdat het hcg hormoon nog lang in mijn lichaam bleef. Daar reageerden mijn ovulatie testen ook op dus het ging maar een beetje op de gok. En bij de ene komt de menstruatie al weer vrij snel, bij een ander duurt het ontzettend lang. Heel frustrerend. 


  Helene
  Bijdrager
  #10254899 Quote

  Hoiii 

  hier ben ik weer… 

  nog steeds niet ongesteld maar wel super super super veel krampen de hele week. 4 dagen terug test gedaan (savonds) en die was negatief, ik heb verder alleen last van moeheid, drukkende pijn in mijn onderrug en dan echt mega last van krampen 

  Lees ook: Zwanger worden na een miskraam

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct