Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Warmte 3

 • Auteur
  Berichten

 • Ankie
  Bijdrager
  #10346273

  Goedenavond,

  Hoe gaan jullie nu om met de warmte in huis en hoe krijgen jullie de kamer van je baby koel genoeg om te laten slapen. Mijn dochter is bijna 4 maanden en op haar kamertje is het 26,7 graden. Ze slaapt in een puckababy mini, zonder kan ze niet slapen doordat ze nogal druk ligt te doen met haar armen en benen. Ze is alleen zo onrustig en kan de slaap niet vatten overdag en begin avond. Afgelopen nacht heeft ze gelukkig wel goed geslapen maar vrees nu wel voor komende nacht. Hebben jullie nog tips?
  Groetjes Ankie (een bezorgde moeder)


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10346274 Quote

  Wij hebben een airco aangeschaft. Niet heel milieuvriendelijk, maar anders is het 28 graden op haar kamer en slaapt ze niet. 

  Mijn tip, sowieso alleen in de luier in de slaapzak leggen . En anders het nog warmer wordt toch maar zonder? 

  PS. Het schijnt dat een ventilator en ijs in de kamer leggen ook helpt 


  Rcl
  Bijdrager
  #10346276 Quote

  Lekker alleen luier verder niets 


  Ankie
  Bijdrager
  #10346278 Quote

  Airco hebben we al. Dit helpt enigszins maar zodra de airco uit is merk je niks meer van dat die aan heeft gestaan. En hij maakt teveel lawaai om um aan te laten staan. Voor de ventilator heb ik fles water staan die uit de vriezer komt. Op die manier koelen we, maar heel het huis warmt zich zo op dat het nergens meer “aangenaam” is om te slapen. De temperatuur loopt alleen nog maar op komende dagen dus maak me druk voor wat nog komt.


  Ankie
  Bijdrager
  #10346279 Quote

  Ps: in de puckababy ligt ze ook in alleen een luier. Zonder puckababy mini / slaapzak slaapt ze helemaal niet helaas. Of als ze slaapt dan maximaal 10 minuten en schrikt ze weer wakker. Al genoeg geprobeerd om zonder slaapzak te slapen zonder resultaat 


  AnoniemJP
  Bijdrager
  #10346290 Quote

  Als je een airco hebt laten aanstaan op 24/25 graden. Het geluid is constant en is dus een soort witte ruis. Werkt bij ons perfect bij ons zoontje van nu 9 maand.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10346301 Quote

  Wij laten de airco ook aan staan op 25 graden. Ze slaapt er zelfs beter door. Gewoon niet op het bedje richten.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10346302 Quote

  En onze airco is best luid. Ze moest er eerst aan wennen , maar lijkt haar nu niet te deren 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10346355 Quote

  Mijn dochter slaapt wel in slaapzak, ook als het zo warm is. Zonder slaapzak slaapt ze gewoon niet, ze gaat continue staan in bed en draait dr benen in de spijlen (ze is 12 maanden) 

  Ze slaapt alleen in luier in de slaapzak. Op haar kamer is het 31 graden, bizar. Gisteravond sliep ze pas om 21.15 door de warmte, maar ze sliep wel door tot 7.00. En nu ligt ze ook gewoon lekker te slapen. 

  Ik heb een waaier op haar bedje gericht die bijna geruisloos is. Dat is echt heerlijk. 

  Tja, het is nou eenmaal warm en daardoor slapen ze later en korter, dat is gewoon niet anders. Verwacht niet van je kindje dat het net zo goed slaapt als normaal. Dan maar wat korter of wat later naar bed, krijgen ze niks van 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct