Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat denken jullie?

 • Auteur
  Berichten

 • AMCK
  Bijdrager
  #10221960

  hoi dames! 

  Even een vraagje..

  mij ben sinds eind mei gestopt met de pil, heb daarna mijn ontrekkings bloeding gehad. Maar nooit meer “echt” ongesteld geworden daarna. 

  Heb nu sinds 2 dagen wel erg veel hoofdpijn, buik krampen, en duizeligheid.. 

  wat denken jullie hiervan? Waar zou dat mee te maken kunnen hebben? 

  Liefss! 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10221969 Quote

  Het kan vanalles betekenen. Het kan een naderende menstruatie zijn of een prille zwangerschap. Waarschijnlijk is je lijf ontzettend hard bezig om alle hormonen zelf in balans te krijgen. Zeker als je langere tijd de pil hebt geslikt. Toen ik stopte, bleek ik een onregelmatige cyclus te hebben.. hij varieert tussen de 32 en 56 dagen. Na mijn eerste bevalling is het zo gebleven, dus heb me er maar bij neergelegd 😉 De eerste twee maanden na het stoppen met de pil heb ik werkelijk alle symptomen gehad, tot ik in de derde maand geen symptomen had. Behalve dat ik al een week voelde dat mijn menstruatie door moest breken. Na een week was mijn man het zat en moest ik maar een test doen – ik bleek zwanger. De tweede zwangerschap begon hetzelfde, ik herkende mijn lijf hierin en bleek inderdaad weer zwanger. Dus het is maar net hoe je lijf reageert op de hormonen, zwanger of niet. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid!


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10223549 Quote

  Ik ben midden juni gestopt met de pil. Zou dus als ik een 28 daagse cyclus zou hebben eergisteren ongesteld moeten worden. Dit niet geworden. Wel erg gevoelige tepels heb dit normaal nooit. En me buik rommelt veel. 

  Ga morgenvroeg een zwangerschapstest doen,als ik niet zwanger ben ga ik teunisbloem kopen. Las hier meerdere positieve topics over dat het ervoor zorgt dat je cyclus weer goed gaat lopen. Dus misschien kun je dat ook proberen. ?  


  AMCK
  Bijdrager
  #10223557 Quote

  Heb aan aantal dagen geleden ook teunisbloemolie gekocht inderdaad. Ben benieuwd of dit zal werken! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct