Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Wat Denken Jullie 18

 • Auteur
  Berichten
 • #10486184

  Hoi, ik ben op dit moment met de auto onderweg naar oostenrijk. Begin deze week mn eisprong gehad en het is mn eerste ronde om te proberen voor een tweede kindje. Ik vraag mij alleen af wanneer jullie kwaaltjes begonnen. Ik ben namelijk nooit wagenziek en ik rij soms naar turkije heen en terug. Nu zit ik 4 uur in de auto en ik ben zo misselijk. Met mijn dochtertje was ik ook een week voor de test al misselijk en het hield niet op tot 16 weken..

  Het is volgens mij alleen nog te vroeg om een test te doen en ik vind het dit keer wel heel vroeg.. wat denken jullie? Of wanneer hadden jullie kwaaltjes?


  Duplo
  Bijdrager
  #10486213 Quote

  Ik werd zelf voor de laatste keer ongesteld op 11 januari. Ovulatie heb ik nooit bijgehouden, maar ik weet wel nog dat ik de week na valentijnsdag, dus zo op 17 of 18 februari, een positieve zwangerschapstest in mijn handen had. Toen liep ik al zeker 2,5 week erg vermoeid en misselijk rond. 


  Mamavaneen
  Bijdrager
  #10486222 Quote

  Nog ff wachten en dan testen is het enige wat het kan bevestigen


  Hamtaro
  Bijdrager
  #10486223 Quote

  Ik had 5 dagen na eisprong (niet getest dus had hem eerder kunnen hebben) een positieve test. Zal gewoon een test doen, wijst die negatief dan nog even wachten.

  #10486251 Quote

  Had bij de 2e 4 dagen na ovulatie al dat ik kotsmisselijk was. Ja zal meer tussen mijn oren hebben gezeten denk. Maar 2 dagen later al positieve test in handen. Hij is inmiddels 7 maanden

  #10486271 Quote

  Wauw! Nou vandaag toch even een test halen en dan afwachten.. ik hoop zo dat het raak is! 😊

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10486881 Quote

  En? Goed nieuws?

  #10487078 Quote

  Ik moet nog testen! Ik zat in oostenrijk en daar kan je alleen testen halen bij de apotheek. Nou natuurlijk geen apotheek te bekennen.. Ik ben sinds vanochtend pas weer terug dus heb nu de testen gekocht en dan even een test doen. Morgen weer met ochtendurine maar goed kan niet wachten haha

  #10487087 Quote

  Laat het ons weten!! Altijd heerlijk nieuws als er iemand zon klein wondertje verwacht

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen