Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Denken Jullie 19

 • Auteur
  Berichten

 • kusjem
  Bijdrager
  #10530694

  Hallo,

  Ik heb dinsdag een (vroege) echo gehad ivm eerdere miskramen en weet niet zo goed wat ik nu moet denken.

  Ik had op 12 januari een positieve ovulatietest en op 25 januari mijn eerste positieve zwangerschapstest, een dag voor ‘normale Nod’ maar eigenlijk 2-3 dagen voor verwachtte Nod want heb normaal een lf van 14 dagen. Op 27 januari gaf cb digitaal al 2-3 weken aan dus ik ging ervan uit dat ik mijn eisprong gewoon op woensdag had gehad.

  Nu had ik dinsdag een vroege echo en zagen ze een vruchtzak, met dooierzakje (ik zag het niet goed maar de verloskundige wel) maar nog geen vruchtje passende bij 5,6 weken(eerder 5,3) en nog een vruchtzak die niet mooi van vorm was zonder dooierzak en vruchtje.

  Kan het zijn dat ik door de 2 vruchtzakken heel vroeg positief getest heb waardoor ze nu nog geen vruchtje zien of is het weer een miskraam? Ik heb dinsdag weer een echo maar ben zo bang dat het weer niet goed is…

  Graag hoor ik positieve en ook negatieve ervaringen

  #10530697 Quote

  .


  KB
  Bijdrager
  #10530823 Quote

  Sorry geen tips: ik snap alleen die echo’s met 5 weken nog wat nooit zo goed. Heb zelf ook miskramen gehad dus snap de onzekerheid, maar pas vanaf 6+ weken kun je iets meer zekerheid aan zo’n echo verbinden, daarvoor zoals hier al gezegd, kan het vaak nog alle kanten op en is het allemaal nog onzeker.. 🙂 Je zult moeten afwachten helaas!


  kusjem
  Bijdrager
  #10530826 Quote

  Nou, ivm laatste menstruatie, 27 december en ‘normale cyclus van 28-30 dagen zou ik 6 weken zijn geweest maar had late eisprong volgens cb. (misschien door booster?!)


  BCW
  Bijdrager
  #10530909 Quote

  Je schrijft dat je op 12 januari een positieve ovulatietest had toch? Dus dan zou je idd verwachten dat je nu 6 weken bent.

  #10530968 Quote

  Ik ben 14 dagen terug gezet in de zwangerschap door de verloskundige terwijl ik 2 dagen nadat ik ongesteld moest worden al positief testte en tijdens de laatste echo een goed bewegelijk en met kloppend hartje monstertje heb

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  EmZ
  Bijdrager
  #10531020 Quote

  Ik heb ongeveer hetzelfde gehad. Bij mijn eerste echo was alleen een vruchtzakje te zien en verder leek het leeg. Vandaag (een week later) weer een echo. En het kindje zit er met kloppend hartje en al.

  Probeer er niet teveel mee te zitten ik weet hoe moeilijk dat is. Maar probeer de hoop niet te verliezen. Sterkte


  kusjem
  Bijdrager
  #10532022 Quote

  Jaa hartje klopte en was goed gegroeid! Andere vruchtzakje niet en was al wat kleiner geworden

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct