Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Doen Tegen Landurige Hoest

 • Auteur
  Berichten
 • #10541059

  Hee hee allemaal!

  Ik heb jullie raad nodig.. ik ben morgen 40 weekjes zwanger. Maar helaas loop ik al 3 weken met een ontzettende hardnekkige verkoudheid.. en ik raak er niet vanaf. Ik ben al 2x naar de huisarts geweest en die kunnen me niets voorschrijven, geen codeine of antibiotica. Het gaat dan om heesheid, keelpijn, hardnekkige hoestbuien(kriebel), neus die dicht zit. 
  Het volgende probeer ik zowat al elke dag meeeerdere keren.

  2x stomen met vicks inhalatie, stomen met kamille, thee met verse citroen honing en verse munt en gember, isla keelsnoepjes, zoutoplossing, zelfgemaakte zoutoplossing met himalaya, kno zink keelspray en neusspray, 8x paracetamols op een dag, vicks op de neus en borst smeren, hoest tabletten met acetylcysteine, daro tijmsiroop, een halve ui.

  verloskundige heeft me ook een neusspray aangeraden die ik nu voor 3 dagen mag nemen met xylometazoline en dat helpt maar morgen zit ik weer aan de laatste dag. 
  Dus heb ik weer geen middeltje meer. 
  Ik had ook gelezen over een hoest siroop met noscapine. Maar van de apotheek mag ik die blijkbaar ook niet nemen. 

  Ik ben gewoon ten einde raad… Ik kan ieder moment bevallen maar ik ben dan ook dood en dood op.. ik kan niet slapen en elke keer als ik hoest, lijkt het alsof mijn ribben nu zwaar gekneusd zijn.

  ik hoop echt dat er nog iets is wat ik kan gebruiken.. want ik vrees dat ik de bevalling zo niet door kom. Het is ons eerste kindje dus het is allemaal al zo spannend…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct