Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Wat Gebeurd Er Met Me

 • Auteur
  Berichten

 • Hayine
  Bijdrager
  #10259023

  Hallo lieve mensen!

  Ik ga er maar gewoon meteen induiken, sorry als dit TMI is:

  Afgelopen woensdag avond kreeg ik intense pijn in mijn baarmoeder toen ik net begon met vrijen met mijn vriend. Uiteindelijk na iets van een halfuur te zitten kramperen op de wc maar de doktersdienst in Heerenveen gebeld en langs gegaan. Ik kon op dat moment amper lopen van de pijn en was er super beroerd van, het waren een soort krampen. Ik wist dat het geen miskraam was aangezien ik die al in maart heb mee gemaakt.

  Eenmaal bij de Huisartsendienst werd er gevraagd of ik in een potje kon plassen maar mijn baarmoeder was zo verkrampt(?) dat ik dat niet kon. Toen de DR het inwendig onderzoek startte stond ik op den duur ondersteboven van de pijn en kon hij het niet afmaken. De baarmoeder zelf zag er gewoon normaal uit en voornamelijk aan de zijkanten deed het zeer.

  Ik heb al vaker klachten gehad aan mijn baarmoeder en ze weten nooit wat het is. Mijn schoonmoeder heeft het nu over innestelingspijn en ik heb eerlijk gezegd geen idee of dat überhaupt kan. Nu heb ik sinds gisteravond inderdaad ook pijnlijke borsten en kon ik vannacht amper slapen van de rugpijn.

  Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is? Het is allemaal zo beangstigend en frustrerend, al helemaal omdat een zwangerschapstest nog te vroeg is, ondanks dat ik deze al wel doe (negatief natuurlijk). Over ongeveer 2 weken ga ik langs de gynaecoloog, maar ik wil mezelf minder erg opvreten gedurende deze tijd.

  Groetjes,

  Hayine

  P.S. (Eerste dag van laatste menstruatie 10-11, cyclus van ong 25 dagen)


  Klijn
  Bijdrager
  #10259050 Quote

  Geen idee wat er met je aan de hand is helaas, maar gebaseerd op wat je over je cyclus schrijft: innesteling lijkt me erg sterk, daar is het nogal vroeg voor. Het zou lijkt me eerder ovulatiepijn kunnen zijn. Zeker omdat je beschrijft dat het vooral aan de zijkant pijn doet. Ik heb rondom mijn ovulatie meestal ook flinke pijn aan 1 zijkant, ik neem aan dat daar dan een eitje springt. Dat kan natuurlijk ook aan 2 kanten tegelijk gebeuren, dus wie weet dat het daar vandaan komt.

  Wel erg vervelend dat je er zoveel last van hebt, en dat artsen niet goed kunnen vinden wat er is!

  #10259071 Quote

  Ik denk dat ik weet wat je bedoelt, dit heb ik ook 2 x gehad in het 2e en 3e trimester van mijn 2e zwangerschap. Het is een teken dat je het rustig aan moet doen, ik kreeg het na een lange dag veel activiteiten en inspanning en eerder op de dag was ik boos geweest.. plat liggen en niet meer bewegen, ontspannen zodat je lichaam tot rust komt, pas dan ging het over bij mij. 

  Helaas luisterde ik niet goed genoeg naar m’n lichaam en eindigde die zwangerschap in een traumatische vroeggeboorte van onze zoon. Uiteindelijk is het goed gekomen maar wat een strijd hebben we moeten leveren. Voorkomen is beter dan genezen! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen