Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Heeft Jullie Dreumes Snachts Aan

 • Auteur
  Berichten
 • #10358710

  Ik vind het lastig wat ik onze kleine man nu snachts moet aan trekken. De tempratuur op zijn slaapkamer is 23 graden, de verwarming is nooit aan. Momenteel ligt hij in een romper met korte mouwen, daar overheen een katoene pyjama met lange mouwen en een zomer slaapzak. 

  Van de week toen hij wakker werd had hij 2 maal koude handjes in de ochtend. Echter de twee ochtenden daarna weer niet. 

   

  Is dit voldoende?


  AnoniemJP
  Bijdrager
  #10358716 Quote

  Wij laten onze baby van 11 maand in de teddy slaapzak van puck a baby slapen met een korte mouw rompertje. Op de site van puck a baby staat een handig schema hoeveel TOG ze bij welke temperatuur nodig hebben. Ik kleed hem altijd iets warmer dan aangegeven. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10358721 Quote

  Onze dame heeft hetzelfde aan: romper korte mouw, pyjama lange mouw en nu nog een zomer slaapzak. Koude handjes zou ik zelf ook hebben als ik ze de hele nacht boven de dekens hou 😉 zo redeneer ik altijd maar. 
  ze schijnen zich wel te laten horen als ze het koud hebben. Als hij verder prima aanvoelt behalve de handjes, zou ik het zo laten!


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10358724 Quote

  Mijn dreumes slaapt in een romper lange mouw, dun pyjama broekje en vrij dikke slaapzak met mouwen (purflo). Zijn slaapkamer is wel frisser dan die van jouw kindje. Vind het soms ook lastig, want als hij rond 19u naar bed gaat is het nog warmer in huis dan later in de nacht/richting ochtend. Maar vooralsnog wordt hij niet wakker en geen koude handjes/neusje. Ik kleed hem als vuistregel altijd zoals ik zelf ook slaap en dan ietsje warmer.


  STW
  Bijdrager
  #10358726 Quote

  Met nu 19 graden ligt ze in bed met korte mouw romper, pyjama en de zomer variant van de puckababy met mouwen. Nacht hiervoor was het nog 22 graden op haar kamer en sliep ze met lange mouw romper en broekje in haar puckababy. Koude handen zijn niet erg. Als je het zeker wil weten even de nek checken voor de temperatuur. 


  MariekeSep
  Bijdrager
  #10358728 Quote

  Ik heb nogal een warm kind geloof ik 😅. Hier slaapt hij in een korte mouwen romper en in de dunne 4-seizoenen Puckababy met de mouwen. De voorjaarsvariant zeg maar. Hij is altijd warm in de ochtend dus voor nu nog prima zo. 

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar
  #10358736 Quote

  Korte mouw romper, katoenen pyama vandaag ook de broek daarvoor alleen shirt. Plus dikke slaapzak zonder mouwen


  Rosem
  Bijdrager
  #10358745 Quote

  Vandaag iets warmer gekleed omdat het zo’n koude dag was.. Dus nu lange mouw romper met katoenen pyama lange mouw en broekje en dan een slaapzak zonder mouwen. Geen idee hoe je kan zien hoeveel TOG, maar gewoon een katoenen 🙂 

   

   

   

  #10358762 Quote

  Bedankt allemaal! Geeft weer een gereuststellend gevoel om het met andere moeders er over te hebben. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct