Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Is Je Lichaam Een Raar Ding

 • Auteur
  Berichten

 • Kellove
  Bijdrager
  #10214399

  Hmm tja hoe start je een topic haha… 

  Sinds vorig jaar augustus slik ik de pil niet meer. Eerst alleen met de info van de app maar het zwanger worden hoefde niet direct beide na een zeer roerig jaar dachten we zien het wel. Tot februari toen zijn we er wat serieuzer mee bezig gegaan. 

  Toen in maart ovulatietesten gekocht en kwam ik er achter dat mijn ovulatie veel later was dan ik dacht. Met deze info zijn we verder gegaan en op vakantie vond ik het testen niet handig dus weer even zonder gegokt. Allemaal niet gelukt. 

  Dus deze maand weer aan de testen. Vorige week maandag 10-6 kreeg ik een knipperende smiley dus verhoogde kans. Tot op de dag van gister een knipperende smiley gehouden. En vandaag nieuw doosje open gemaakt….. een rondje. Dit was toch wel even een soort van domper geen LH piek dus gevonden. Wat nu? Kans verkeken of zal het al 2 weken om de dag toch zn vruchten af werpen. 

  (Mijn cyclus is niet heel regelmatig dus begin altijd optijd met om de dag haha) 

   

  #10214405 Quote

  Ik heb ook wen onregelmatige cyclus en ik moet eerlijk zeggen ik vind de ovulatie testen van de kruidvat met een streepje het fijnst hierbij  zie je een ligt streepje te voorschijn  komen en 2 dagen een dikke streep  1e dag 48 uur voor je sprong 2r dag 24 uur voor je sprong daarna zie je hem weer afzwakken. 

  Ik vind deze fijner dan de smilies misschien een optie voor je ??

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct