Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Is Wijsheid

 • Auteur
  Berichten
 • #5726790

  Pfff..zie veel vragen over dit onderwerp maar kom er niet uit. Ben al 38, heb 2 gezonde meiden van 9 en 10 en wil nog heel graag n 3e. Na een lang ziek zijn was een 3e kindje geen optie maar wel altijd n wens. Nu ik beter ben verklaard begint de klok te tikken. Ik wil heel graag maar durf niet. Mn man wil graag mijn wens volgen en gaat ervoor als ik dat graag wil. Maar…ben al wat ouder, verschil met de andere 2 is enorm en door mijn ziek zijn ben ik het vertrouwen in mn lichaam kwijt geraakt.  Financieel en qua ruimte is het geen probleem. Pfff wat nu…het gevoel is zo sterk maar verstandelijk zeg ik nee. Daarbij komt dat ik vorig jaar “opeens” zwanger bleek en een miskraam heb gehad…dit zet wel aan het denken.

  Wat is wijsheid..ik weet het niet meer. Klinkt wel heel zwaar maar ik ben zo bang om een verkeerde keuze te maken.


  Lyn V
  Bijdrager
  #5727175 Quote

  >Hoi,
  Lastig vraagstuk.. en ik denk dat niemand een goed antwoord heeft, het gaat om jullie leven en jullie/jouw gevoel..

  38 is toch helemaal zo oud niet tegenwoordig? En het leeftijdsverschil lijkt me ook geen probleem. Je meiden zijn vast redelijk zelfstandig dus scheelt jou weer en waarschijnlijk vinden ze het hartstikke leuk om mee te ‘moederen’.

  Ik denk dat je je ook af moet vragen hoe je je voelt als je het nu niet doet en t straks niet meer kan.

  Ik ben nu 36 wk zwanger van de 4e (mijn eerste zwangerschap) onze andere kids zijn 9, bijna 7 en 3,5. En we konden tig redenen verzinnen om t niet te doen, alleen al uit praktische overwegingen..

  Maar het gaat niet om praktisch, financieel, ruimte, leeftijd of wat anderen vinden.. het gaat om gevoel, liefde, een warm gezin en jullie toekomst en idee van de toekomst..

  Sterkte en wijsheid gewenst
  Liefs Lyn

  #5727730 Quote

  Dank voor je bemoedigende woorden Lyn en gefeliciteerd met je zwangerschap. Nog een paar weken aftellen en dan lekker genieten van je kleine kruimel!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct