Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Kan Dit Zijn Geweest

 • Auteur
  Berichten

 • Vino
  Bijdrager
  #10133887

  Hoi! 

  Wij zijn nu al enige tijd aan het proberen om zwanger te worden, dus ik ken mijn lijf al aardig goed. Ik heb meestal een cyclus van 28 dagen, met af en toe een uitschieter. Nu ben ik vorige maand op dag 29 ongesteld geworden met heel heftige krampen. Zo’n krampen als dit heb ik nog nooit gehad. Ik kon zelfs niet meer lopen van de pijn. 

  Nu heb ik normaal gesproken wel lichtjes krampen, maar zeker niet zoals dit. Ook had ik het gevoel dat het die maand raak was. Ergens kwam toch even in mij op dat het misschien een zeer vroege miskraam was, kan dit?

  Wel heb ik gewoon maar 5 dagen gevloeid zoals andere keren en had ik de maand erna gewoon op de verwachte dag mijn ovulatie. 

  Iemand enig idee wat zulke heftige krampen kan veroorzaken? 


  Gevavi
  Bijdrager
  #10133971 Quote

  Het zou kunnen wat je zegt denk ik. Maar daar zul je nu nooit meer achter komen denk ik. 


  Vonnebby
  Bijdrager
  #10135543 Quote

  Ik heb precies hetzelfde gehad. Het ziekenhuis bevestigde toen dat dit beeld en deze klachten passen bij een vroege miskraam. De ronde erna nog eens gehad en omdat ik toen ook bloed moest prikken na de eisprong en hieruit bleek dat er wel een bevruchting plaats had gevonden weer dezelfde diagnose, een vroege miskraam. Mijn cylcus heeft het ook niet veranderd gelukkig.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct