Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Maakt Het Eten Met Je Baby Zo Gezellig

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniem
  Inactief
  #10360807

  Vooral met groenten vind ik dat lastig, wat denken jullie?


  Fleurol
  Bijdrager
  #10360885 Quote

  Vooral geen druk dat je kind dit op “moet” hebben. Komt het vandaag niet, dan morgen wel. Ik heb er fantastisch gemakkelijke eters door gekregen, meestal dan;)


  Jlh
  Bijdrager
  #10361216 Quote

  Laten kiezen! Ik schotel soms 2 soorten groente voor. Ook variëren in structuur. En varieren in bereiding. Koken bakken wokken uit de oven enz. Ik weet niet hoe oud je kindje is maar ons dochtertje had geloof ik net 2 tandjes en liep al met een rauwe winterwortel rond. En inderdaad nooit pushen. Als ze een dag geen groente eet is er niéts aan de hand. Dan kan je de volgende dag een groentesoepje (zonder bouillon) maken en die tussen de middag geven. Als je het nu leuk houdt komt er later ook geen stress en heeft ze al wel heel veel verschillende soorten groente geproefd. Succes!


  Dpl
  Bijdrager
  #10361394 Quote

  Zelf laten eten. Mijn dochter eet sinds ze 6 maanden is volgens rapley; dat betekent vuistgrote stukken aanbieden en zelf laten ontdekken. Heel fijn, je hebt zelf je handen vrij om te eten en een gesprek met je partner te voeren.
  Verder nooit druk gemaakt om wat ze binnen krijgt, zolang je gezonde keuzes geeft kun je erop vertrouwen dat je kindje neemt wat het nodig heeft. De ene keer is dat wat meer dan de andere keer, maar dat is prima! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct