Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat te doen?

 • Auteur
  Berichten

 • Hopefully
  Bijdrager
  #10342851

  8Sorry het is een erg lang verhaal geworden🙈  ik heb 3 weken geleden een herseninfarct gehad, waarvoor ik nog aan het revalideren ben. Ik heb een zoontje van 8 maanden, we hebben hier ongeveer 2 jaar overgedaan om zwanger te worden, volgens de gyn heeft mn partner ‘slecht zaad’ uiteindelijk gelukkig wel natuurlijk zwanger geraakt,volgens hem was dit echt een wonder.  We hadden ervoor gekozen om geen anticonceptie te gebruiken, omdat ik van de pil geen leuke partner wordt en het zaad van mn man toch niet optimaal werkt.  Maar nu komt mijn probleem, ik wil toch voor de zekerheid een spiraal plaatsen,om toch niet voor eeen verrassing te komen staan. Dus ik wilde met mn volgende ongesteldheid een laten zetten. Ik ben nu 12 dagen overtijd, als ik uitga van mn langste cyclus. De zwamgerschapstesten zijn negatief. Ik weet dat door stress etc ook de eisprong zou kunnen uitstellen, maar ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Iemand tips? k weet niet zo goed wat ik nu moet doen

  #10342893 Quote

  Ik zou even met de huisarts bellen. Ik denk dat ze je daar het beste kunnen adviseren.

   

  Sterkte met alles!


  Lalana
  Bijdrager
  #10342894 Quote

  Wat pittig zeg! Sterkte met revalideren. Ik zou gewoon een afspraak maken bij de huisarts en dit voorleggen. De huisarts of evt gynaecoloog kan je hier het beste over adviseren.

  #10342938 Quote

  Idd sterkte! 
  Een spiraal is echt een aanrader! Heb er zelf eentje laten zetten 2 weken geleden en niks van gevoeld (heb wel 2 bevallingen gehad)! Maar wel belangrijk om zeker te weten dat je niet zwanger bent als je m laat zetten.. wist je trouwens dat je helemaal niet meer ongesteld hoeft te zijn wanneer je de spiraal laat plaatsen? Dat was vroeger zo maar dat is nu aangepast:) 

  #10342939 Quote

  Ik heb trouwens voor de koper spiraal gekozen omdat ik ook geen leuker mens werd van die pillen met hormonen erin.. deze kan 10 jaar blijven Zitten en zitten geen hernomen in:) top hè?! 


  Hopefully
  Bijdrager
  #10343064 Quote

  Dankjullie voor de reactie. Ik ga maandag de huisarts bellen! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Hopefully
  Bijdrager
  #10343375 Quote


  Hopefully
  Bijdrager
  #10343376 Quote

  Net een healthpharm test gedaan.. Ik zie een licht blauwe streep, in het echt nog duidelijker.. Iemand ervaring mee?

  #10344199 Quote

  Hi!

  Ik zie inderdaad ook een lichtblauwe streep… 

  Hoe is het nu met je? Heb je nog meer testen gedaan? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct