Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat Te Doen Na 6 Miskramen

 • Auteur
  Berichten
 • #10549582

  Goedemiddag dames, Zijn er vrouwen met ervaringen met herhaalde miskramen? Ik heb in ongeveer 20 maanden tijd 6 vroege miskramen gehad. Bloedonderzoeken is niks uitgekomen, ziekenhuis geeft aan, dat ze het ook niet meer weten, en als advies aanhouder wint. Ik neem momenteel wel bloedverdunners, voor een evt zwangerschap. Wij zijn ten einde raad. Iemand hier ervaring mee, tips, advies? Alles is welkom!! Liefs

  #10549598 Quote

  Wat afschuwelijk zeg, zoveel achter elkaar!

  Zelf geen ervaring mee, mijn schoonzusje wel. Ze kreeg 7 miskramen in 2 jaar tijd. Twee daarvan pas rond 12 weken, de overige vijf tussen 6-9 weken. Er was ook geen enkele medische reden voor te vinden. Uiteindelijk raakte ze voor de 8e keer zwanger en die zwangerschap ging eindelijk goed. Nu hebben ze een dochter van ruim 2 jaar. En… ze is nu 37 weken zwanger van de tweede, en deze zwangerschap ging in 1x goed. Geen enkele miskraam gehad. Ze raar!! Ze dacht nooit kinderen te mogen krijgen en binnenkort heeft ze er gewoon 2, heel bijzonder.
  Dus het kan wel, ik hoop dat het bij jullie ook zo gaat! Veel sterkte!!

  #10549712 Quote

  Wat ontzettend zwaar! Ik ken iemand die bij een dreigende miskraam en meerdere eerdere miskramen contact kreeg met een homeopaat. Die had andere medicijnen en dat is gezegend, het gaat nu goed. Het ziekenhuis wist t namelijk ook niet. Sterkte!


  MaaikeB
  Bijdrager
  #10549933 Quote

  Hier 8 miskramen. Ook bloedonderzoek, echo’s gehad waar niets uitkwam en het echt letterlijk “pech” is 🥺🥺 Heel frustrerend, maar niets aan te doen. Zit nu te wachten maar heb sinds gisteren sterkt het vermoeden dat het raak is! Mocht dit zo zijn hoop ik ook echt dat het dit keer wel goed gaat ☺️ Die garantie hebben we echter nooit.

  Geef niet op, houdt hoop en praat erover! Je bent niet alleen 😘


  Cinn
  Bijdrager
  #10550476 Quote

  Haihai,Mijn zusje heeft ook zoveel miskramen gehad. Zij en haar man zijn beiden ‘Maca’ gaan slikken. Dit is homeopatisch en goed voor de vruchtbaarheid en kwaliteit van het zaad als ik het goed heb (miss ff googelen hahah) .. . iig.. toen ze dat ging gebruiken ging het prompt goed! Toen ze een 2e wilden hebben ze het weer beiden genomen en in 1x zwanger en deze zwangerschap ging ook goed!
  Sterkte!


  Cicigrcia
  Bijdrager
  #10550479 Quote

  Ik vind het ontzettend erg om te lezen, word heel emotioneel en wenste dat ik het weg kon halen. 😞

  Sterkte, ik hoop echt dat je snel de zwangerschap blessing mag krijgen en deze ook mag voldragen 🤍.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Lydia
  Bijdrager
  #10550560 Quote

  Geen ervaring, maar probeer een acupunctuur, speciaal voor vrouwen, dat kan echt helpen.
  Veel sterkte!


  Babetje
  Bijdrager
  #10550582 Quote

  Ik helaas… Heb je alleen bloedonderzoek gehad? Na de zoveelste miskraam heeft de gynaecoloog een inwendige echo gemaakt en zag daarop dat ik een andere vorm baarmoeder heb. Daardoor verhoogde kans op miskramen en vroeggeboortes. Beiden bekend mee helaas… Door de andere vorm heeft een bevruchting minder plek om zich te nestelen en daardoor dus grotere kans op miskramen. Nummer 9 bleef wel zitten en is nu een gezellige bijna kleuter! 

  #10550750 Quote

  Wat erg om te lezen dat je er al 6 hebt gehad! 😔 en je ook geen duidelijke oorzaak hebt.. 

  Ik heb er zelf 3 gehad, de laatste was is november en sindsdien ben ik onderzocht en bezig met het verbeteren van mijn hormoonbalans en mijn schildklier. 
  het opnieuw proberen vind ik persoonlijk heel spannend en eng! Mag ik vragen hoe jij hiermee bent omgegaan? 

  ik ben sinds februari in contact gekomen met een orthomoleculair therapeut. Dit is wat ze noemen ‘alternatieve geneeskjnde’ maar ik dacht baad het niet dan schaadt het niet. Uit metingen bleek dat er bij mij flink wat disballansen waren waar ik nu mee bezig ben. Ik merk zelf al echt verschil! 
  Ik ben zelf niet heel erg goedgelovig en weet ook niet of dit het is.. maar ik ken wel een aanval succesverhalen. 

  ik hoop heel erg dat het een volgende keer wel goed gaat! Voor ons allebei ✨

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct