Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat vind jij van het nieuwe forum?

 • Auteur
  Berichten
 • #4521938

  Welkom op het vernieuwde forum van oudersvannu.nl. De komende maanden gaan we druk aan de slag met het verbeteren en ontwikkelen van dit onderdeel op de site. Heb jij suggesties, aanvullingen en ideeen, laat ze ons weten. Een complimentje is uiteraard ook altijd welkom 😉


  supertje
  Bijdrager
  #4563296 Quote

  Er zijn weer een hoop topics en reacties weg. En ik zie de mogelijkheid om privé berichten te sturen niet meer. Ben je net gewend aan het andere forum komt er weer een nieuwe.


  tuinier
  Bijdrager
  #4578090 Quote

  Graag het vorige weer terugzetten. Daar ben ik net aan gewend. Dit is veel minder overzichtelijk! Als ik nu lees dat jullie aan de slag gaan met verbeteren en ontwikkelen zal dat betekenen dat er steeds dingen blijven veranderen en dat is absoluut niet prettig.


  supertje
  Bijdrager
  #4600952 Quote

  Topics gevonden. Eigenlijk zoals het oude forum. Dus even terug omschakelen. Mis alleen het sturen van privé berichten nog.

  #4620396 Quote

  He wat onoverzichtelijk ineens weer.
  Ik kijk altijd via mn mobiel en kon alles juist goed vinden en vond het erg handig om de recentste topics/reacties direct te kunnen zien.
  Nu zou ik moeten gaan zoeken. Wat ik waarschijnlijk niet snel zal doen. Als het zo blijft zal ik denk ik nog nauwelijks op het forum kijken.


  tuinier
  Bijdrager
  #4629422 Quote

  Ik mis inderdaad ook de hele lijst met alle topics waar gewoon bovenaan alle recente reacties staan. Nu moet ik gaan zoeken in alle verschillende categorieen en dat zal snel minder worden. Ik merk het nu al.


  Vissen..
  Bijdrager
  #4704630 Quote

  Inderdaad wat de anderen schrijven, als je een gesprek volgt, kan ik t slecht terug vinden, er staat wel wie er als laatst gereageerd heeft, maar niet wat de titel was van t geprek. Als je een discussie aanklikt, begin je ook weer bij de eerste reactie, ipv de laatste.
  Ik irriteer me trouwens aan al die gebruikers met gebruikersnaam gebruiker…

  #4723192 Quote

  Dank voor julie feedback. We gaan met alle punten aan de slag en hopen het zo snel mogelijk weer helemaal op de rit te hebben.

  #5637591 Quote

  Ik vind het zo beter als eerst al het nieuwe is idd even wennen maar ik vind het een hele verbetering. Alleen de eerste topic waar ik met anderen had gekletst is weg.. dat vind ik wel jammer want we zouden elkaar op de hoogte houden.. heb nu zelf een onderwerp gestart 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct