Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat voor schoenen?

 • Auteur
  Berichten
 • #10351868

  Hoi, 

  Zoontje van ruim 15 maanden loopt nog niet, enkel max 4 ‘wiebele’ stapjes de afgelopen weken. Leuk! Het zal er dus wel aankomen.

  Nu vraag ik me af: wat adviseren julie voor een schoentje? Ik wilde eigenlijk wachten totdat hij kan lopen en dan een paar goede schoenen kopen, maar het is nu best fris soms buiten. Zijn vorige schoenen zijn te klein.

  Koop ik nu iets ‘simpels’, wacht ik toch nog even of ga ik nu al voor die goede schoen?


  Spatel
  Bijdrager
  #10351872 Quote

  Attipas! super leuke verschillende schoenen die volledig flexibel zijn en niet duur. Wasbaar en gaan makkelijk aan. Op foto’s zien ze uit als clown schoenen maar dat is om dat de sok inzakt. Als ze aan zijn zitten ze superleuk. 

  Het kan nooit kwaad om een paar te hebben, ze zij. Antislip en zo beweeglijk dat tijdens leren lopen helemaal meegaan. Ook de neus is bol waar de tenen goed inkunnen zitten. Mijn dochter loopt en staat toch ook af en toe buiten als we in het bos zijn of in speeltuintje.

  Je kunt altijd thuis even proberen en als het niks is retour sturen.

   


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10351873 Quote

  Shoesme flex zolen ✌️koop ze altijd bij TMS vaak met 70% korting. Ook bunnies jr, muyters hebben ze dr vaak. Elefanten schijntvergelijkbare schoentjes te hebben (Van Haren). 

  #10351899 Quote

  Ik raad aan om eens bij een tweedehands kinderkledingwinkel te kijken. Ik weet natuurlijk niet of dat bij jou in de buurt beschikbaar is, maar hier worden veel nieuwe schoentjes verkocht voor 3-4 euro. Ook de leren schoenen. Dan kun je in ieder geval even kijken wat fijn is en is het niet gelijk zo duur. 

  Leren slofjes met flexibele zool schijnt het beste te zijn 🙂

  #10351958 Quote

  Wij hebben als eerste schoentjes schoenen van Bardossa, zijn heel fijn! Wel prijzig (wij hebben ze van vrienden geleend) dus daar moet je zin in hebben, maar zijn schoenen die als eerste schoentjes geadviseerd worden door fysio’s ook enzo (naast shoesme en bunnies). 

  Inmiddels loopt hij een maand of 2 en nu hebben we ‘gewoon’ allstars voor hem (die we al hadden ;)).


  Noortjuh
  Bijdrager
  #10351989 Quote

  Wij zitten een beetje in dezelfde fase en hebben toch maar de dure shoesme schoenen gekocht. Hopelijk is dit maar 1 x nodig en kunnen we straks af met “gewone” schoenen. 

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10352030 Quote

  Nog steeds blij me shoesme!

  Gewoon online 2 maten bestellen en dan een terugsturen.

  In de winkel betaal je gauw 50 euro per par en op internet maar 30


  Pimpelmees
  Bijdrager
  #10352033 Quote

  Hier ook shoesme en dan de extreme flex gebruikt destijds. Ik zou zeker nog niet naar een normale schoen gaan. Juist in deze fase is het echt het beste dat ze nog die flexibele zool hebben hoor. Mijn zoontje loopt inmiddels al een ruim half jaar op deze schoenen en blijft dat ook nog wel een tijdje doen. En ze zouden nog prima een ronde mee kunnen; heb bewust een neutrale kleur gekozen. Aanrader dus.


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10352075 Quote

  Wij zijn ook begonnen met de schoenen van shoesme en daar heeft ze zoveel plezier van gehad. Bezuinig nooit op schoenen als je kindje begint met lopen. Ik zou je dan ook adviseren om nu al een paar schoenen met flex zool in te slaan. Dat helpt om de je kindje te leren lopen, meer grip te hebben en zorgt voor een betere afwikkeling van de voet. Juist nu is het echt belangrijk om goede schoenen te hebben. Ik snap je dillema hoor, schoenen voor zo’n kleintje, daar zijn ze binnen no-time uitgegroeid. Zelf koop ik altijd de schoenen voor mijn dochter bij SuperSales met een flinke korting, zag dat ze van shoesme ook allemaal leuke aanbiedingen hebben. Hoop dat je wat leuks kan vinden! 

  https://www.supersales.nl/mode/kinder-schoenen?merk=shoesme

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct