Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat voor schoenen?

 • Auteur
  Berichten

 • Chuan
  Bijdrager
  #10334837

  Hai, mijn zoontje van bijna 15 maanden is sinds deze maand zo goed als zelf gaan lopen. Nu wil ik ‘echte’ schoentjes kopen voor de eerste stapjes. Alleen overal waar ik kijk zijn het dichte leren schoenen. Met deze temperaturen geef ik hem liever een sandaal, maar die vind ik nergens (een met flexibele zool dus). Iemand tips waar ik kan kijken?


  gebruiker633489
  Bijdrager
  #10334848 Quote

  Ik weet niet welke maat hij heeft, maar ipanema heeft een serie (my first ipanema) met slippers (met bandje) en sandalen. Die hebben een flexibele zool.


  Flowerevi
  Bijdrager
  #10334862 Quote

  Teva sandalen hebben een flexibele zool


  Juul tje
  Bijdrager
  #10334870 Quote

  Heb laatst sandaaltjes bij Bristol gekocht. Die hebben ook al maatje 20 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10334888 Quote

  Wij hebben altijd Teva’s in de zomer voor de kindjes, maar een dichte neus kan heel fijn zijn in het begin, zeker als ze wat vaker vallen nog. Mijn dochtertje viel altijd haar teentjes open, zeker omdat haar nageltjes nog weinig voorstelden. Het 1e loopjaar toch gekozen voor dichte schoentjes bij haar, maar er zijn ook sandaaltjes met een dichte neus. Ze is nu 2 en draagt wel teva’s. 

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Billie79
  Bijdrager
  #10334896 Quote

  Ik ben ook absoluut dan van Teva’s. En kijk ook eens op de site van Limango. Daar staan vaak goede degelijke (veelal Duitse?) merkjes kinderschoenen en sandalen die er erg leuk uitzien, maar wel tegen een fijner prijsje dan in de winkel. Dus best of both worlds: goed voetbad en nog modieus ook. Succes!


  Dpl
  Bijdrager
  #10334899 Quote

  Als hij pas deze maand voorzichtig zelf is gaan lopen zou ik hem nog zo min mogelijk met schoenen laten lopen. Liefst nog op blote voeten of sokken, anders slofjes of schoentje met een hele soepele zool. Hij moet eerst echt goed zelf leren lopen voordat je hem schoentjes aandoet. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10334907 Quote

  Maar is dat niet een beetje onpraktisch om geen schoenen te hebben als je naar buiten wil met je kindje dat net loopt? Voor binnen ben ik het helemaal met je eens om zoveel mogelijk op blote voeten te lopen, maar buiten…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct