Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat voor zwangerschapssymptonen?

 • Auteur
  Berichten

 • CelineXX
  Bijdrager
  #10195372

  Hallo lieve allemaal,

  Voor de dames onder ons die overtijd zijn en/of vermoeden dat ze zwanger zijn, wat voor zwangerschapssymptonen ervaar jij? 

  Ik zelf ben overtijd en ik merk zelf dat ik ontzettend meer plassen moet, me een opgeblazen pinguin voel, het geplop en gerommel voel en 2 x buikpijn heb gehad. Beide afgelopen dagen een uurtje. Beetje ongesteldheidskrampen wat op komt zetten, even aanhoud en dan weer wegtrekt. 

  Let’s share!


  WilKindje
  Bijdrager
  #10195378 Quote

  Hey celineXX

  wat een ellende he om geen zekerheid te hebben. Ik zelf heb deze ronde gebruik gemaakt van ovulatietesten en 07-04 mijn ei gevonden, dacht ik. Had toen een bloeding. Zou nu dus al bijna een week overtijd zijn maar merk nog helemaal niks. Donderdag was de test ook nog wit helaas. 

  Dat niks voel is in principe niet erg aangezien de test ook wit was maakt mijn lichaam misschien nog niet genoeg hcg aan. 

  Wel de loopjes en krampjes enzo in me buik, veel opgeblazen ook, boeren..

  afwachten maar even nog

  ik duim voor je dat je snel en knaller van een positieve test in handen hebt! 


  VKM
  Bijdrager
  #10195381 Quote

  Hey ik voelde me zelf heel anders, ik had een heel ander gevoel en ik wist dat ik zwanger was. Ik letten niet op mijn menstruatie want ik stopte met de pil slikken. En een week daarna was ik zwanger ofzo.. het was heel gek gelopen maar ik had al het gevoel dat ik zwanger was. Verder was ik wel heel moe en had ik elke keer hoofdpijn. 


  Daiss
  Bijdrager
  #10195412 Quote

  Ik had normaal juist alle klachten die je op kan noemen. En vorige maand die eindigde in een mk had ik enkel gezwolle tepels en meer bultjes verder geen pijn. Deze ronde weer zwanger en totaal niet verwacht heb vanaf 4 dagen voor nod en nu nog steeds heel veel buikpijn alsof je menstruatie komt en weer de gezwollen tepels met bultjes. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct