Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Wat Zegt Deze Test

 • Auteur
  Berichten

 • Hoebie
  Bijdrager
  #10139338

  Hallo allemaal. In juli ben ik gestopt met de pil en mijn cyclus is tussen de 32 en 35 dagen ongeveer. Vorige week dinsdag (27 nov) zou ik mijn eisprong moeten heben gehad, ik heb soort lichte steek gevoeld die ik tot nu toe rond mijn eisprong altijd heb gevoeld. Afgelopen zaterdag (1 december) voelde ik weer wat steken in mn tjah.. klinkt gek maar het zijn geen steken in mn buik maar meer in de voortplanting area.. hoewel ik volgende week dinsdag (11 dec) pas mijn NOD zou hebben heb ik vandaag een test gedaan. Ik ben te nieuwsgierig aangelegd waardoor ik het alleen maar spannender maak voor mezelf. De test gaf echter iets aan dat ik in de afgelopen 3 maanden nog niet gezien heb. Het is echt een super licht streepje.. normaal dacht ik dat dit een streepje was dat je op de achtergrond zou zien dat gewoon niet gekleurd was.. maar ik heb zelfs een nieuwe test open gemaakt om te vergelijken en er is wel kleurverschil.. zou dit dan echt kunnen betekenen dat ik zwanger ben? Heeft iemand anders al eens zo’n erg licht streepje gehad? 


  Hoebie
  Bijdrager
  #10139339 Quote

  [IMG]https://www.mupload.nl/img/4rw286tjkq.jpg[/IMG]


  Bren S
  Bijdrager
  #10139349 Quote

  Ik kan helaas je foto niet zien. 


  Kiot
  Bijdrager
  #10139354 Quote

  Ik kan ook je foto niet zien. 


  IDK
  Bijdrager
  #10139359 Quote

  ik kan je foto wel zien, heeeeeel licht zou over 2 dagen nog is testen


  G-G
  Bijdrager
  #10139373 Quote

  Ik kan de test wel zien. Maar ik vind het heel lastig om er een streepje in te zien. Het is ook eigenlijk nog te vroeg om te testen. Ik zou toch echt even de NOD afwachten. Dan pas kun je het met meer zekerheid zeggen. Ik had ook eens een keer het idee gehad zwanger te zijn, niet getest. Maar wel een overtuigende innestelingbloedinkje gehad, en toen paar dagen het gevoel ongesteld te moeten worden, maar er kwam niks. 3 dagen daarna alsnog ongesteld geworden, maar deze bloeding was veel pijnlijker dan normaal en meer bloed dan ik gewend was. Ik vermoed een vroege miskraam. En het was gewoon ongesteld op de dagen dat ik gewoon ongesteld had moeten worden. Daarom zou ik adviseren om de NOD af te wachten. Het kan nog alle kanten op gaan. Als je lichaam meer HCG aanmaakt ga je dat aan de testen ook zien. Dan wordt het streepje een stuk donkerder. Succes! 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Klijn
  Bijdrager
  #10139376 Quote

  Je bent er erg vroeg bij, maar ik zie wel een streepje! Over een paar dagen nog eens testen, zou best positief kunnen zijn 🙂


  Hoebie
  Bijdrager
  #10139387 Quote

  Ik was al aan het klungelen met de foto haha.. Ik realiseer me dat ik erg vroeg ben, je gaat jezelf soms vanalles wijsmaken dus je hoopt dat anderen het wellicht ook herkennen.  De komende week zal ik geduld moeten hebben… oef wat is dat moeilijk! Misschien bestel ik zo’n vroege test van Clear blue haha. 


  Vesx
  Bijdrager
  #10139450 Quote

  Zo’n vroege test van Clearblue werkte bij mij echt niet goed. Zelfs de gewone clearblue test gaf eerder aan bij mij dat ik zwanger was, dan die early test. Ikzelf zou je aanraden om dat geld niet ‘weg te gooien’. Ik vond de 2 voor 5 testen van de kruidvat het fijnst 🙂

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen