Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wat zijn die kinderstoelen vaak toch lelijk

 • Auteur
  Berichten

 • eva24
  Bijdrager
  #10387210

  Ik zoek een nieuwe kinderstoel  maar vind ze vaak zo lelijk. Alles lijkt op die logge trip trap. Ik zoek een iets subtielere stoel maar vind dat er niet zo veel keuze is en het door de jaren heen niet heel erg veranderd. 

  https://www.populairproduct.nl/babykind/pricewatch/336/stokke-tripp-trapp-storm-grey.html vind ze zo lomp.

  Wat voor stoel hebben jullie? 

   

   


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10387211 Quote

  Precies die uit jouw linkje, zelfs in die kleur hahaha. Misschien een lomp model, maar super praktisch en veiliger dan een hoop andere modellen. 


  Lewis
  Bijdrager
  #10387212 Quote

  Wij vonden triptrap veel te duur. Het blijft gewoon een houten stoel. Je maakt mij niet wijs dat het feit dat je ‘m 10 jaar kunt gebruiken, de ‘investering’ waard is. Ik gebruik mn ikea stoel ook al 10 jaar. 

  Heb uiteindelijk een Childhome Evolu gekocht. En daar zit ze prima in. Zonder zitverkleiner of silconen tray, onnodige zooi. En als ze daar te groot voor wordt, dan hebben zoveel mensen om me heen wel een triptrap over. En zelf zat ik prima op een gewone stoel toen ik jong was hoor. 

  #10387213 Quote

  En toch nemen ze zo ontzettend weinig ruimte in beslag als je ze aan tafel schuift


  Nodes
  Bijdrager
  #10387216 Quote

  Ik vind de triptrap ook een oerlelijk ding… Wij hebben de stokke steps. Dat vind ik best een mooie stoel en lijkt me ook een stuk comfortabeler zitten dan zo’n kort plankje, haha. 


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10387217 Quote

  Haha ik heb ook precies die lelijke logge, en ook precies die kleur. 😊. 
  Mijn kindje zit er super stabiel in. Al van kleins af aan in een new Born Seat, nu in het kinderzitje, en de komende paar jaar gewoon los (verwacht ik). Zo’n Ikea stoel is prima voor eventjes maar is qua zitcomfort niet te vergelijken. (Heeft bijvoorbeeld geen voetenplank)

  Lees ook: Moeilijke eters: als je peuter niet wil eten

  MevrBoes
  Bijdrager
  #10387220 Quote

  Mijn dochter zit nu in mijn trip trap, lees ben nu 31. En dat ding functioneert nog prima.


  Zeeuwsmeisje
  Bijdrager
  #10387230 Quote

  Ik heb ook die tripp trapp, precies dezelfde! T is gewoon een topding, en ze zitten er écht 8 jaar lang op! Nu mn oudste dochter 3 is, zit ze erop zonder de beugel en je kan m strak tegen de tafel aan schuiven, wat supetfijn is. T is een duur ding, maar hij blijft mooi en ik heb er gewoon nu al zoveel plezier van gehad dat het me het geld al waard is geweest in 3 jaar tijd.

  Een ikea stoel ofzo is óók prima, maar rond de 2.5 jaar passen ze daar echt niet meer in en zijn ze nog te klein om op een grote stoel te zitten. Dat kan pas rond de 4-5 jaar.

  Voor mn jongste dochter hebben we een ouderwetse houten stoel op marktplaats gekocht en deze lekker knalroze geschilderd. Het is een prachtig ding, erg blij mee. Ik vond 2 tripp trapps gewoon te duur en onnodig.

  Mm dochter is nu 16 maanden en past er nog goed in. Tegen de tijd dat zij er niet meer in past, gaat zij naar de tripp trapp en de oudste op een gewone stoel!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct