Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Wat Zijn Geschikte Onderbroeken Voor De Kraamtijd

 • Auteur
  Berichten
 • #10390245

  Hallo allemaal
  Ik ben Jolanda en 32 weken zwanger van onze eerste. Nu heb ik al geregeld iets gelezen over het dragen van kraamverbanden na de bevalling. Het advies luid over het algemeen ruime onderbroeken te dragen.
  Mijn vraag is wat dan een beetje geschikte onderbroeken zijn? Die niet al te duur zijn. ( want die zwangerschaps onderbroeken zijn belachelijk duur). Wat is jullie ervaring?

  Groetjes Jolanda


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10390248 Quote

  Ik had de boxershorts van de Hema. Daar slaap ik sowieso in. Ging prima met die kraamverbanden.

  #10390250 Quote

  Ja hier kon ik me van te voren ook niks bij voorstellen maar ik zeg het je; er gaat een wereld voor je open na zo’n bevalling 🙈 Het maakt niet echt uit wat je draagt als er maar gigamaandverband in kan. En als je ooit dacht dat 4 druppels op de verpakking groot was; het kan nog véél groter.

  Ik had van die 3 voor 5 euro onderbroeken van de hema, en dan wel hipster model zodat die pijpjes niet tussen je billen kruipen. Maar die netbroekjes van het ziekenhuis zijn in het begin echt het fijnst. Incl die matrassen die ze daar hebben. Je kunt ze wassen (de netbroekjes). Mocht je thuis bevallen in het zwangerschapspakket zitten er ook twee. 

  Kotex night zo’n zwarte verpakking vond ik voor de dagen erna get fijnst, die zijn ook groot. En toen kwamen de onderbroeken van pas 😉 Daarna als het allemaal minder wordt kun je ander maandverband nemen, ik vond Always fijn, had ook andere maar die waren wat syntetisch en gingen drukken op de hechtingen, datwiljeniet.. 😅

  #10390251 Quote

  Ik kocht hoge zwarte katoenen onderbroeken bij de Hema, per 3 ofzo? Hoef je je gelijk geen zorgen te maken over vlekken bij doorlekken. Had een maat groter gekocht dan ik heb, dan zit het niet zo strak. Ik gebruik ze nu nog.

  #10390267 Quote

  Ik had ze gewoon van de zeeman..


  Gebruiker-S
  Bijdrager
  #10390269 Quote

  Ik heb boxershorts van mijn vriend gedragen. Werkte voor mij heel goed. 

  read more image Lees ook: De kraamweek: wat kun je verwachten?
  #10390272 Quote

  Ik had die van de terstal 3 voor 6 euro. Lekker ruim en lekker hoog. 


  WBM
  Bijdrager
  #10390281 Quote

  Ik had die onderbroeken van de zeeman die je normaal ziet en niet zou kopen haaha, die tot net bij je navel zit. Kwam goed uit want ik kreeg dus onverwachts een keizersnede en dan zit een onderbroek rond die plek niet lekker


  CFK
  Bijdrager
  #10390287 Quote

  Bij mij zaten er gewoon van die netbroekjes in het kraampakket van de zorgverzekering. Zijn heerlijk dun en heb je totaal geen last van. Zelf een keizersnede gehad en zaten vooral ook prettig op mijn litteken. Ik zweer erbij met dat dikke kraamverband. Rekken gigantisch mee

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen