Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Water 4 maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10435463

  Hoi allemaal, even een vraagje. Mijn zoontje is 4 maanden en mag officieel dus nog geen water maar hij is heel schor en heeft veel last van zijn keel, gaven jullie dan wel water of hebben jullie andere tips? Alvast bedankt!


  Marieke C
  Bijdrager
  #10435491 Quote

  Heeft hij er oom echt last van, huileriger? Krijgt hij fles of borstvoeding? Water mag op zich wel is alleen niet nodig. Bij bostvoeding zou ik gewoon iets vaker aanleggen. Bij flesvoeding iets vaker kleinere flesjes. Zuigen op een speen (ofzo) kan ook werken. 

  Sterkte ermee.

  #10435501 Quote

  Bedankt voor je reactie! Ja, hij huilt veel je merkt goed dat hij er last van heeft.. ik leg inderdaad vaker aan maar daar krijgt hij naar mijn idee juist meer slijm van.


  Pineapple
  Bijdrager
  #10435527 Quote

  Misschien wat laten sabbelen op een nat washandje?


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10435530 Quote

  Water is echt nog niet goed op deze leeftijd, dus dat zou ik niet doen. Ik zou hem inderdaad vaker aanleggen bij borstvoeding. Verder naar de dokter als hij echt last heeft . 

  #10435590 Quote

  Extra water geven is niet nodig. En het zal ook niet helpen verwacht ik. 

  Schorheid komt door een verkoudheidsvirus denk ik. Hij zal ook wat hoesten en snotterig zijn? Mijn kinderen zijn momenteel (alweer) giga verkouden. Die kleine (8 maanden) is ook schor. Ik gebruik druppels van vsm die je mag gebruiken voor kinderen onder de 1. En luuf balsem. En zo nu en dan een zetpil als ik merk dat hij echt pijn heeft. Misschien dat je dat nog kan overwegen?

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MamaEvanI
  Bijdrager
  #10435610 Quote

  Als je borstvoeding geeft inderdaad wat vaker aanleggen, als hij verkouden is maakt jouw lijf meteen de juiste antistoffen aan dus is hij er ook nog eens sneller vanaf. Water zou ik niet doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct