Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Weeën afgezwakt na 3 cm, nu gewoon weer alles doen?

 • Auteur
  Berichten

 • SillHoek
  Bijdrager
  #10097398

  Hoi allemaal! 

  Ik ben nu 35 weken zwanger van de 2e. De 1e was een premature bevalling bij 34 weken. Door de zwakke aderen in mijn baarmoeder ook een klein kindje van 43 cm en 2330 gram, maar helemaal gezond dus na 5 dagen mocht hij naar huis! Nu een groter en zwaarder kind, maar door deze zwakke aderen wordt er wel verwacht dat ik de 40 weken niet uit loop. Zeker niet omdat het al zo lang rommelt…

  Afgelopen zondag op maandagnacht zette het gerommel door, dus na een uur iedere 5 minuten weeën die een minuut aanhielden, naar het ziekenhuis gegaan. Daar aangekomen in 2 uur van niks naar 3 cm ontsluiting en daarna zwakte het af. Uiteindelijk in overleg toestemming gekregen om naar huis te gaan en het daar af te wachten. 

  Vannacht ook niets aan gerommel, dus heerlijk geslapen en weer veel energie! Mijn oudste heeft zomervakantie dus die wilt er natuurlijk gewoon op uit. Maar waar doe ik nu goed aan? Gewoon weer naar de speeltuin en het strand? Of het thuis uitzitten? Want ja… Wie weet hoe lang het nog duurt voordat het kleintje zich opnieuw bedenkt dat het mooi is geweest! Aan de andere kant heb ik bij de 1e bevalling 4 uur over de eerste 3 cm gedaan en 20 minuten na het toucheren ben ik bevallen….


  W83
  Bijdrager
  #10097457 Quote

  Ik zou weer er op uit gaan, maar  wel vlakbij huis blijven. Zorg dat je ook altijd alles bij hebt, zodat je eventueel in een keer door kan. Als je het toch moeilijk vindt, vragen of iemand met de oudste af en toe op stap gaat.


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10097469 Quote

  Ik zou idd ook in de buurt blijven en alles mee nemen.

   


  Broc
  Bijdrager
  #10097477 Quote

  Als je arts niet heeft aangeraden om rust te nemen zou ik er inderdaad lekker op uitgaan met je oudste! En inderdaad wat de anderen ook zeggen, wel dichtbij huis blijven met je spullen klaar zodat je snel thuis bent en kan handelen als het toch doorzet 🙂 Succes met de laatste loodjes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct