Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Week Na Eisprobg Duidelijk 2e Streep

 • Auteur
  Berichten

 • JessicaMason
  Bijdrager
  #10313540

  Hoi dames,

  Ik heb al 2 dagen menstruatie krampen! Nu heb ik vorige week woensdag en donderdag een smiley op me ovulatie testen gehad! Maar ik dacht net goh laat ik eens een ovu testje doen vanwege die krampen! Nu gaf die toch een goede streep maar niet zo duidelijk als een positieve test. Blijf je na je eisprong nog lang het hormoon houden? Ik weet niet of nu de innesteling eventueel kan zijn


  Klijn
  Bijdrager
  #10313549 Quote

  Hoe zien de testen er normaalgesproken uit als ze negatief zijn? Dat is denk ik de beste vergelijking die je kunt maken. De hormoonpiek waarop getest wordt, neemt binnen een dag ofzo echt weer drastisch af. Echter had ik eigenlijk altijd wel een lijntje op mijn ovutesten, ook ruim voor mijn echte ovulatie. Ik heb nooit erna getest, maar ik neem aan dat dat vergelijkbaar is.

   

  Het kan zo zijn dat een ovulatietest reageert op het zwangerschapshormoon, al is na 1 week al wel heel vroeg. Ik zeg nooit nooit, natuurlijk, en zal voor je duimen 😉

  #10313554 Quote

  Ovu test geeft ook positief aan als je zwanger bent 


  JessicaMason
  Bijdrager
  #10313609 Quote

  Ja dat dacht ik ook maar dan is het toch nog heel erg vroeg? Ik heb telkens zo’n kramp in me onderbuik n hoofdpijn al 3 dagen….

  #10313610 Quote

  Ik zou een vroege zwangerschap test doen of Kruidvat 2v5


  Klavertje
  Bijdrager
  #10313618 Quote

  Ik heb vorige week ook eerst een ovulatietest gedaan, voordat ik een zwangerschapstest deed. Dit was 10 dagen na mijn ovulatie. Voelde minder eng (wat natuurlijk belachelijk is haha). Deze was helemaal positief en daarna de zwangerschapstest ook! 

  Dus.. wellicht toch het opbouwen van HCG? 

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  JessicaMason
  Bijdrager
  #10313734 Quote

  De innesteling kan toch nog niet geweest zijn? 

  Ik heb kruidvat 2v5 liggen dus misschien ga ik morgen testen! Heb heel sterk het idee dat ik zwanger ben en mijn man ook! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen