Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Week te vroeg ongesteld na Mirena

 • Auteur
  Berichten

 • Annanananas
  Bijdrager
  #10110402

  Lieve dames, 

   

  In de hoop dat een van jullie zich herkent en mij verder kan helpen… 8 of 9 september eisprong gehad (cervixslijm in de gaten gehouden, ovulatietest bleef knipperen heeft nooit piek aangegeven). Sinds gisteren helderrood bloed, niet heel zwaar als in voor de hele dag gisteren was inlegkruisje voldoende. Vandaag iets meer maar nog steeds lijkt ’t enkel bloed en geen slijm (sorry)  zoals ik dat wel gewend ben van mijn menstruatie voor de Mirena. Nu heb ik best een tijd aan prikpil en Mirena gezeten, maar ik vroeg me af wat jullie ervaringen zijn? We hebben geklust rond de eisprong maar dat is dus blijkbaar niet gelukt helaas!

   

  Liefs Anna


  Snackworteltje
  Bijdrager
  #10110411 Quote

  Hee Anna! 

  Misschien heb je deze maand geen eisprong gehad? Dit is ook jouw eerste ronde na het verwijderen van je mirena toch? Ik heb ook alleen een knipperende smiley gehad. Maar volgens mij is die test gewoon niet zo betrouwbaar. Als je namelijk met een nieuwe gaat testen (dus echt nieuwe verpakking) is hij gewoon weer leeg. Maar als hij eenmaal een knipperende smiley heeft aangegeven blijft hij dat doen tot er een keer een vaste komt. Tenzij je een keer drie dagen niet test, dan reset hij. 

   

  En dat knipperende doet hij echt al bij een minimale verhoging. Dus niet echt betrouwbaar. Ik ben nu maar over gestapt op de roze variant met twee dagen. Iets goedkoper en die meet echt alleen die eisprong zelf. Overigens nog steeds zonder resultaat…


  Annanananas
  Bijdrager
  #10110416 Quote

  Ik heb geen idee, maar zonder eisprong zou ik ook geen bloed verwachten? Spiraal is er inmiddels 4 weken uit. 

  Sinds ovulatie tot gisteren veel gerommel in onderbuik gehad, kramp en soort druk leek het. 

  Vind ’t zo bijzonder dat ik 9 dagen na ovulatie al begin met bloeden… 

  Hoop dat jij snel een positieve ovulatietest krijgt snackworteltje! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct