Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Weekendje Weg 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10259509

  Goedenavond… 

  Wie heeft tips over een weekendje weg met een baby van 4 maanden? Wij zitten te denken aan centerparcs.. heeft iemand tips of weet iemand een fijn park (vooral een prettig zwembad)  voor baby’s? Het is trouwens ook de eerste keer dat we gaan zwemmen met hem.

  Alvast bedankt 🙂 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10259529 Quote

  CenterParcs is heel leuk. Ze gebruiken ook weinig chloor wat ook wel prettig is. Met een baby zit je vooral in het kinderbad  en die hebben ze bij elk zwembad. Dus kies qua park welke jullie leuk vinden. Slaapt hij al op zijn eigen kamer? Boek dan een huisje met 2 slaapkamers. Wij zijn toen onze dochter bijna 6 maanden was naar de Huttenheugte geweest. Daar kun je ook een babypakket voor weinig erbij boeken. Dan heb je een box, badje, wipper en aankleedkussen. Een ledikantje en kinderstoel staan al standaard in het huisje. Niet elk park bied zo’n pakket aan dus daar zou je nog naar kunnen kijken. Scheelt weer zelf meenemen. 


  Girl-and-boy
  Bijdrager
  #10259556 Quote

  Wij gaan over 2 weken een weekjendje weg naar CP, Het Meerdal. Onze kleine meid is dan 5mnd.

  Indd babypakket mee boeken (is overigens gratis). Via de volgende links krijg je nog extra korting https://www.centerparcs.nl/nl-nl/babybox_sck?utm_source=Ouders_van_nu&utm_medium=Indirect_Sales_Partner&utm_campaign=Babybox&pc=jnggez_b2c


  Eefje-
  Bijdrager
  #10259564 Quote

  Centerparcs de Kempervennen in Brabant heeft een geweldig kinderbad. Maar vooral ook leuk voor kindjes die al zelf kunnen lopen en op ontdekkingstocht gaan. Een baby heeft nog weinig nodig wat dat betreft. 

  Wij zijn zelf onlangs met onze 6 weken oude baby naar de Huttenheugte geweest. Is ook een mooi bad. Er zijn boxen (niet veel), maar je kunt bij de badpost ook een wipstoel lenen om je kindje even in te zetten (wel hydrofieldoek of handdoek erin leggen). Ik vond de temperatuur daar ook erg lekker. Bij de Kempervennen was het ooit een weekend dat wij er waren aan de frisse kant buiten het bad. Maar kan momentopname geweest zijn toen.

  Als je ook gaat voor je eigen comfort heeft een (nieuwer) Landal park wel mijn voorkeur. Huisjes zijn veel gezelliger, nieuwer etc en op die parken heb je ook vaak een leuk zwembad. Natuurlijk niet zo’n Aquamundo als bij CP maar voor met name een baby ook prima. 

  Wij gingen nu sinds lange tijd weer een keer naar CP voor onze oudste kids die al vrij kunnen zwemmen en rondlopen. Maar ik vond het huisje wel echt een beetje versleten indruk maken (verder prima hoor). Landal heeft wat dat betreft wel een voorkeur. Het is maar net waar je voor gaat. Wat bijv weer leuk is aan CP is dat je vaak wel een klein kinderboerderijtje erbij hebt. En je kunt lekker makkelijk uit eten bij het dessertrestaurant.


  Eefje-
  Bijdrager
  #10259565 Quote

  Euh.. buffetrestaurant.. 😄

  #10259595 Quote

  Hoii, 

  Bedankt allemaal! Ik ga ze allemaal even bekijken op internet. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen