Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Weer een spoedbezoek…

 • Auteur
  Berichten

 • Lorain Landwaart
  Bijdrager
  #10506613

  Vandaag met spoed naar het ziekenhuis gegaan omdat het helemaal niet goed met me gaat sinds 3 dagen, kan heel moeilijk ademen, lopen gaat daardoor ook bijna niet, ribben worden met de dag pijnlijker, weinig tot geen eetlust, en als ik loop, loop ik zo krom omdat ik anders pijn heb van hier tot Tokio.
  Dokters hebben bloeddruk gemeten, was een klein beetje aan de hoge kant, maar niet heel zorgelijk, urine en bloedtesten kwamen er ook gewoon goed uit. Ze vonden het raar dat dit nu gebeurt, CTG gehad voor de kleine uk, zij is helemaal in orde, zoals gewoonlijk.
  Ik dacht dat het vandaag de dag was, want de pijn liep zo hoog op dat ik letterlijk niet meer kon nadenken. Dokter zei; nog even volhouden we kunnen niks voor je doen 😑
  Dus moet nog een week wachten tot er meer duidelijkheid is, maar mijn man maakt zich nogal zorgen om mijn welzijn. We willen allebei dat ze uit zichzelf bepaald wanneer ze komt, maar als mijn lichaam zo doorgaat, kan ik zelf de bevalling niet eens doen omdat ik nu letterlijk op het punt van instorten sta. Ga er steeds slechter uitzien, en ga me met de dag beroerder voelen (geen griep en ook geen corona). Mijn man voelt zich machteloos, hij wil zo graag iets voor me doen maar dat gaat niet. Wel heeft hij aangegeven als dit zo doorgaat dat hij volgende week echt tegen de dokter gaat zeggen dat we onze dochter willen gaan halen, want anders gaat mijn lichaam het niet trekken. Kortom het was een hele zware en hectische dag, en net kreeg ik zo’n hysterische pijn dat ik letterlijk op de grond als een balletje moest gaan liggen om zo min mogelijk pijn te voelen.
  Sorry ik moest dit even delen.


  Jippie
  Bijdrager
  #10506632 Quote

  Pff wat heftig zeg!! Hoever ben je? En hebben ze je nu zo naar huis gestuurd met zoveel pijn en die benauwdheid? Geen puf of iets gekregen, zodat je wat meer lucht krijgt? En die hysterische pijn… Waar heb je dan pijn? Zit jullie kindje soms tegen je ribben aan te schoppen?


  Lorain Landwaart
  Bijdrager
  #10506675 Quote

  Hey Jippie,
  Ik ben vandaag 37+4. Mijn kleintje heeft mijn ribben rechts boven zwaar gekneusd, daar is ze al maanden alleen maar aan het schoppen. Ze schopt daar zo hard dat ik soms gewoon moet stoppen met lopen omdat het te veel pijn doet.
  Ik lag gisteren op de shortcare en er kwamen 6 verschillende artsen heen en weer kijken want ze waren wel enorm bezorgd, en hun conclusie was; gewoon nog even volhouden 😐

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct