Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Weinig drinken (7 maanden)

 • Auteur
  Berichten

 • Marielle-v-h
  Bijdrager
  #10326217

  Onze kleine man is 7,5 maand en hij at en dronk altijd erg goed. Sinds deze week eet, maar vooral, drinkt hij erg weinig. Ik ben bang dat hij te weinig vocht binnenkrijgt, zeker met het goede en warmere weer. Heeft iemand tips om hem meer te laten drinken? We doen al extra water door het fruithapje en de avondhap. We proberen hem water/thee/diksap te geven via zijn flesje en een speciale drinkbeker.


  Marjooww
  Bijdrager
  #10326290 Quote

  Lekker een watermeloen halen en die samen gaan eten… hier een onwijs groot succes! Misschien bij jouw zoontje nog wel goed prakken, omdat hij zo klein is. En als het een succes is, het.overgebleven sap lekker in een flesje en aanlengen met water, heb je gelijk een gezond drankje 😁


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10326292 Quote

  Goed in de gaten blijven houden of hij nog genoeg plasluiers heeft. Mijn dochtertje had het ook een aantal dagen dat ze bijna niet wilde drinken maar ook nog amper plaste. Dat was in de zomer vorig jaar toen het ook erg warm was. Heb haar toen uiteindelijk ors gegeven en daar knapte ze wel van op. Zit een smaakje aan wat de meeste baby’s wel lekker vinden. 

  Komt er misschien een tandje door? Dan eten en drinken ze vaak ook een stuk minder. In dat geval zou je een zetpil kunnen geven. Je kan ook nog waterijsjes proberen te geven. 


  Marielle-v-h
  Bijdrager
  #10326341 Quote

  Ja er komt welbeeny tandje door. We blijven het gewoon aanbieden. En inderdaad, watermeloen is ook een goed idee!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct