Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Weken Echo Hartje Lijkt Niet In Orde

 • Auteur
  Berichten

 • KmN
  Bijdrager
  #10564380

  Hallo, Gisteren hadden wij de 13 weken echo van ons kindje. Alles zag er goed uit, alleen het hartje kregen ze, door de beweeglijkheid van ons kindje, niet goed in beeld. De bloeddoorstroom van de linkerbovenkamer naar de linkeronderkamer was moeilijk te zien. Mogelijk omdat het kindje nog klein is en veel beweegt, maar mogelijk ook als gevolg van hartkleppen die te stevig zijn en weinig bloed doorlaten. Na afloop van de echo hebben we nog uitleg gekregen van een gynaecoloog over wat ze (niet) gezien hebben en over wat mogelijke vervolgonderzoek zullen zijn. Over 2 weken hebben we een nieuwe afspraak om te kijken of ze het dan wel goed kunnen zien. Er sluit ook een kindercardioloog bij de afspraak aan. Er is nog helemaal niks duidelijk, maar het bezorgt mij natuurlijk wel veel zorgen en 2 weken om hierover te piekeren. Is er iemand die hier ervaring mee heeft?


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10564682 Quote

  Was de NIPT uitslag wel in orde?


  KmN
  Bijdrager
  #10564797 Quote

  Bedankt voor je reactie! Ja de NIPT was wel in orde gelukkig, al was deze zonder neven bevindingen. Maar ze gaven ook aan dat dat nog geen zekerheid geeft over een evt hartaandoening.


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10565173 Quote

  Nee dat klopt, nipt laat idd 3 (niet levensvatbare) syndromen zien die vaak gepaard gaan met hartafwijking. Maar een losstaande hartafwijking komt ook voor en dat is op de echo’s te zien. Duim voor je


  KmN
  Bijdrager
  #10565243 Quote

  Dankje!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct