Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wel gewenst maar niet gepland 🙊

 • Auteur
  Berichten
 • #10500970

  Ik ben begin september gestopt met de pil(niet om zwanger te worden maar omdat ik na 10 jaar slikken er wel klaar mee was). In oktober kreeg ik na een cyclus van 30 dagen weer een echte bloeding. Dus ik ging er een beetje vanuit dat ik daarna ook wel een cyclus zou hebben van 30 dagen en dat we op de vruchtbare dagen geen seks zouden hebben. Alleen is dit toch gebeurd afgelopen maandag en zou ik vandaag een ovulatie hebben. Dit heb ik getest met een ovulatie test maar er is geen streep te bekennen. Zou het kunnen dat ik dan al een ovulatie heb gehad,en dus een kortere cyclus, en mogelijk zwanger zou zijn? Of zou ik dan eerder een langere cyclus hebben omdat ik in september pas gestopt ben met de pil?

  #10500973 Quote

  Denk dat je gewoon ant ontzwangeren bent. Zeker na lang pilgebruik heeft je lichaam vaak wel ff nodig on te resetten zeg maar


  RomyVM
  Bijdrager
  #10500988 Quote

  Kan beiden. Grote kans dat je cyclus nu ineens langer is omdat je moet ontpillen. Kan zomaar maanden duren voor je weer een regelmatige cyclus hebt.
  En tja, wil je het zeker weten moet je even testen 😉 Ik vind het zelf altijd behoorlijk spannend om niet te klussen op vruchtbare dagen, ik weet nooit precies wanneer dat is en ik zou heel bang zijn om toch zwanger te raken 😉


  Pinkyblue
  Bijdrager
  #10501155 Quote

  Je hebt onbeschermde seks, dus ja je zou goed zwanger kunnen zijn. Het is toch echt geen veilige methode.
  Ik had zelf een lange onregelmatige cyclus, m’n man ging een knipje zetten, dus slikte ik geen pil en lette we op de vruchtbare dagen.
  Maar als je dan ineens een korte cyclus blijkt te hebben, zit je met een 31 weken dikke buik dit te typen, haha!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct