Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wel of geen innestelingbloeding

 • Auteur
  Berichten
 • #10194477

  hallo allemaal

   

  ik heb eind Februari mijn mirena spiraaltje laten verwijderen  mijn eerst menstruatie kwam 3 weken later die duurde 2 dagen 28 dagen later weer ongesteld geworden die was 3 dagen

  nu moet ik eigenlijk maandag ongesteld worden.maar had vanmorgen een bloeding met kleine stolseltje erin. ik voel wel wat krampjes verder niks is dit nu een innestelingbloeding of is mijn menstruatie al op gang gekomen. ik heb al wel 2 x een tussentijdse bloeding gehad van een dag maar zonder stolseltje.

  wie heeft hier ook ervaring mee

   

  gr anneke 

  #10194517 Quote

  In het begin kan je menstruatie nog wat onregelmatig zijn. Als ik je verhaal goed lees ben je na het verwijderen na 21 dagen ongesteld geworden en daarna weer na 28 dagen? Als je nu maandag ongesteld zou moeten worden is het dan ongeveer 24 (?) dagen. Het kan ook het begin van je menstruatie zijn, dat die dus nog wat onregelmatig is. Ik heb geen ervaring met een innestelingsbloeding, maar als het hierbij blijft en je verder de komende dagen / maandag niets meer verliest zou je altijd even kunnen testen! Succes!

  #10194562 Quote

  tijdens de mirena Ben ik nooit meer ongesteld geweest dus mijn cyclus is een gok. nu maandag zit ik op 28 dagen 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10194633 Quote

  Poeh het zou natuurlijk beide kunnen zijn… Ik zou ’t niet uit kunnen houden en een testje doen maarrrrr dat is handiger om op je nod te doen, zeker als het nog een gokje is wanneer die precies is 🙂 

  Mijn menstruatie begint eigenlijk altijd met een soort van stortvloed op dag 1 😉 maar heb laatst een keer gehad dat ik wel 2 dagen van te voren een beetje bloed verloor. Dus je cyclus kan ook nog eens een beetje anders zijn per keer. 

   

  #10194882 Quote

  het is inmiddels ook weer over .heeft ongeveer een halve dag geduurd 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct