Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wel of niet???

 • Auteur
  Berichten

 • Bondje01
  Bijdrager
  #5735832

  Hoi

  Zit de laatste tijd steeds meer in twijfel. Zal het eerst proberen uit te leggen.

  Mijn man en ik kregen na een miskraam toch ons zoontje. (inmiddels 4,5 jaar geleden) Ruim 10 maanden geleden kwam ons dochtertje te wereld na ook een miskraam. Aangezien wij het financieel niet breed hebben hadden we besloten dat als de kleine te wereld was mijn man zich zou laten helpen zodat er geen kindjes meer komen. Ook omdat we de nodige zorgen hebben met onze oudste. Is inmiddels naar het MKD en is thuis bijna niet te hendelen. Hier op school konden ze hem niet helpen en hebben.

  Nu dat de datum van het “geholpen” worden dichterbij kruipt komt de twijfel. Eigenlijk wil ik nog wel een kleine, maar is toch duidelijk nee voor mijn man. Zou ik in de tussentijd zwanger worden oké maar niet bewust meer. Dus keurig met rubber. Soms komt het “duiveltje” omhoog dat zegt prik een gaatje in de rubber maar dan ben ik zelf “schuldig” eraan. Ook mistellen werkt niet want mijn man houdt het beter bij dan ik. Oké we zijn aan de ene kant “bang” dat onze zoontje een vorm van autisme heeft ten meer omdat papa het ook heeft en op bepaalde dingen hetzelfde reageert maar moet dat en financieel plus dat we dan de zolder ipv rommelhok een slaapkamer moeten maken een probleem zijn? Oké we hebben het nooit breed gehad. Na de geboorte van onze zoon hebben we het een tijd krap gehad nu na onze dochter hebben we het nog niet ruim maar dat moet toch geen probleem zijn??

  Wordt zo langzamerhand gek van mijzelf. Ja ik weet wat we afgesproken hebben. Ja ik weet wat de gevolgen zijn. Maar ja ik wil het nog zo graag! Wat zouden jullie doen in zo’n situatie??

  Groetjes van een dubieuze mama

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct