Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welk Anti Mug Middel Gebruiken Jullie

 • Auteur
  Berichten

 • Lauraine
  Bijdrager
  #10082243

  hallo allemaal, 

  Helaas ik ben de klos..met die mooie weer zit ik onder de muggenbulten. Normaal beschermde ik mezelf met doet en dit ging erg goed. Maar tijdens de zwangerschap mag je geen deelt gebruiken. Ik ben ook zeer voorzichtig met die dingen. Maar nu gaan we volgende week een weekend met mijn schoonouders naar de zee. Nu wil ik toch graag wat gebruiken om niet een en al muggenbulten te hebben. Hopelijk kan iemand mij helpen! Alvast bedankt!! 


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10082245 Quote

  Citroen met kruidnagels erin gebruikte ik alleen maar .ik had echt 4 citroenen staan in mijn kamer elke dag. En ik verving er steeds twee per dag, en de andere om de dag. Maar dat is alleen de slaapkamer natuurlijk.. verder weet ik het eerlijk gezegd niet 🙁


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10082246 Quote

  Oh en muggenbulten smeerde ik in met tandpasta :p


  Niempje
  Bijdrager
  #10082313 Quote

  Hier de vraag gesteld bij de VK en die zei dat je deet mag gebruiken tot aan de 30% 🙂 Word namelijk ook mega snel geprikt, al moet ik zeggen dat sinds ik 25 weken zwanger ben ik nu nog maar 1 x geprikt ben (klop het meteen af).

  Op onze kamer hebben we voor in de nacht een muggenstekker die bij de AH/Jumbo te krijgen is. Deze werkt echt super goed, nooit een mug op de kamer met dit ding!


  Lauraine
  Bijdrager
  #10082509 Quote

  Dank voor jullie reacties!! 

  Ik ga meteen ernaar op zoek! Als Het helpt ben ik al gelukkig! 

  Hier wordt het nu met de dag erger..slaap al elke nacht met de airco aan zodat er luchtcirculatie is (en verkoeling want heb t maar warm)..maar Mij weten ze te vinden’ en mijn man heeft geen bultje he! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct