Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Welk Kraamcadeau Aan Papa

 • Auteur
  Berichten

 • V i o
  Bijdrager
  #10246864

  Dag dames,

  nu de bevalling zo stilletjes aan behoorlijk dichtbij komt, begin ik na te denken over wat ik mijn man zal geven bij de geboorte.

  Ja, ik heb zijn kind gedragen en gebaard, maar hij heeft ook enorm goed voor mij gezorgd de hele zwangerschap lang. Extra huishoudelijke taakjes, massage indien nodig, boodschappen uithalen, enz. Ik vind het niet zo vanzelfsprekend (zeker niet als ik eens rond hoor) dat hij dit allemaal zonder klagen deed.

  Vandaar wil ik hem ook een mooi geschenk geven bij de geboorte van onze zoon, maar heb weinig inspiratie. Zo’n “I love dad” toestanden is alvast niet aan ons besteed :D.

  Ideetjes?

  #10246866 Quote

  Wat een lief idee van je! Dat zal je man vast erg leuk vinden! De mannen moeten inderdaad ook niet vergeten worden tijdens een zwangerschap. Het is voor hen ook erg heftig! 

  En heb een pyjamaatje voor onze zoon met ’team daddy’ erop. Wel een beetje in de trant van I love dad, maar mijn man vond het helemaal leuk! Als je echt iets voor hem wilt geven (en niet per se voor de baby), mijn man is gek op speciaalbiertjes. Kun je erg leuke pakketten van laten maken. Of misschien heeft hij een hobby waar je iets leuks voor kunt kopen? Wij hebben bijvoorbeeld allebei een ereader wat echt top was als zoonlief weer eens niet in bed wilde slapen, maar wel op ons. Totaal niet Romantisch, wel heel praktisch 🙂 

  #10246871 Quote

  Bij hipenmamabox.nl heb je cadeauboxen speciaal voor papa. Je kunt ze ook zelf samenstellen. Misschien zit er iets voor je tussen


  DMP
  Bijdrager
  #10246872 Quote

  Ik heb mijn vriend na een week ongeveer een grote kaart gegeven met foto’s van mij en de baby met daarin mijn waardering voor alles wat hij tijdens de zwangerschap en vooral in de kraamweek allemaal gedaan had voor ons. Hij vond het geweldig. Iets heel simpels maar duidelijker kon het niet. Succes met de laatste loodjes!!!


  Phoenix
  Bijdrager
  #10246897 Quote

  Ik ben ook op zoek naar zoiets idd, mijn vriend is ook zo super lief en zorgzaam tijdens mijn zwangerschap dat ik hem daar zeker voor wil bedanken. Ik ben ook niet zo van de I love daddy dingen (al vind ik zo een pyama met team papa nog wel leuk) maar wil ook niet naar het standaard bierpakket of badschuim toe.

  Ik kwam op yoursuprise.nl een bucketlist boek tegen speciaal voor papa en kind, gepersonaliseerd met hun namen op kaft en binnenwerk, met daarin allerlei dingetjes die je met je kind gedaan moet hebben en ruimte voor foto’s. Dit vind ik wel erg leuk idee omdat het dan echt iets voor hun is.

  Iets kleiners wat ook leuk is (maar wij al hebben) is zo een lange douchehandschoen zodat papa straks makkelijk met zijn baby kan gaan douchen. Die verkopen ze in alle babywinkels.

  #10246963 Quote

  Mijn man is gek op dingen bouwen en ontwerpen enzo, dus ik heb voor hem symbolisch en doosje “mijn eerste Duplo” gekocht, omdat hij niet kan wachten om met ons kindje aan de LEGO te gaan. Kan pas over anderhalf jaar maar toch.

  Misschien kun jij iets bedenken dat hij graag met de kleine wil gaan doen en daar iets in voorzien?

  Verder heb ik ook een boekje gekocht Papa is de allerbeste en een mooi kledingsetje in zijn lievelingskleuren en met beren erop (hij is mijn Beer).

  Wie weet inspireert het iets.

  Heerlijk hè zo’n fijne man thuis, ik ben ook heel dankbaar! ❤️

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Dly
  Bijdrager
  #10246964 Quote

  Hier ook aan de papa gedacht. Ik had een kaart, rituals pakket en een bon van de tattooshop omdat hij graag een tattoo wilde laten zetten van de kleine man😊 

  Ook stond een shirtje voor de kleine met de achternaam en dan JR erachter nog op de planning, maar toen werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Maar die is inmiddels ook in de maak.

  Succes met het vinden van iets leuks!

   

  Liefs.

   


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10247189 Quote

  Houd je man van armbanden. Anders zou je een leuke leren of stalen exemplaar met de naam vd kleine erin gedrukt kunnen geven.


  V i o
  Bijdrager
  #10247235 Quote

  Amai allemaal super ideetjes 😀 lief dat jullie er ook aan gedacht hebben! Voorlopig vind ik vooral het LEGO idee top, hier ook zo’n LEGO fanaat die al verlangt om de eerste versie voor de kleine te kopen. Bedankt voor jullie tips! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct